ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΠαρασκευάς Άντζας: Την Τρίτη η κηδεία στη Δράμα

Παρασκευάς Άντζας: Την Τρίτη η κηδεία στη Δράμα

Σοκ και θλίψη από τον θάνατο του παλαίμαχου άσου

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου η είδηση του θανάτου του Παρασκευά Άντζα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 25 Μαΐου σε ηλικία 49 ετών.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που είχε φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Ολυμπιακού, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Δράμας.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μια δύσκολη και άνιση μάχη με τη νόσο ALS (πλαγία αμυοτροφική σκλήρυνση – νόσος του κινητικού νευρώνα).

 

Παρασκευάς Άντζας: Το τελευταίο «αντίο» στη Δράμα

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί την Τρίτη 26/05 στις 17:00 στο Μοναστηράκι Δράμας, σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τελετή αναμένεται να βρεθούν συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι από τον χώρο του ποδοσφαίρου, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον παλαίμαχο αθλητή και να τιμήσουν τη διαδρομή και τη μνήμη του.

Δείτε επίσης:

Συλληπητήρια Ολυμπιακού για τον θάνατο του Παρασκευά Άντζα

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιστής Παρασκευάς Άντζας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης