ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑFly Athens 2026: Τρίτος ο Καραλής, αλλά αποθεώθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Fly Athens 2026: Τρίτος ο Καραλής, αλλά αποθεώθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε την τρίτη θέση στο διεθνές μίτινγκ επί κοντώ που φέρει την υπογραφή του, με το κοινό να τον χειροκροτεί θερμά

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την επίδοση που επιθυμούσε μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού Σταδίου, ωστόσο γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους στο «Fly Athens 2026», το διεθνές μίτινγκ επί κοντώ που διοργανώνει.

Δεν πέρασε τα 5,91 μ. – Νικητής ο Νίλσεν

Ο «Μανόλο» ολοκλήρωσε τον αγώνα με καλύτερο άλμα στα 5,81 μέτρα, επίδοση που του χάρισε την τρίτη θέση της διοργάνωσης. Στη συνέχεια επιχείρησε τρεις φορές να ξεπεράσει τα 5,91 μέτρα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο καλός του φίλος, Κρίστοφερ Νίλσεν, ο οποίος πέρασε τα 5,91 μ. με την πρώτη προσπάθεια, εξασφαλίζοντας τη νίκη. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο επίσης φίλος του Καραλή, Τιμπό Κολέ, που ξεπέρασε το ίδιο ύψος με την τρίτη του προσπάθεια, βελτιώνοντας παράλληλα κατά έξι εκατοστά το φετινό ατομικό του ρεκόρ.

Η προσπάθεια για νέο ρεκόρ του μίτινγκ

Μετά την επιτυχημένη υπέρβαση των 5,91 μέτρων, οι Νίλσεν και Κολέ δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στα 6,01 μέτρα, με στόχο να καταρρίψουν το ρεκόρ της διοργάνωσης. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να περάσει το συγκεκριμένο ύψος, με τον Νορβηγό να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη στο Fly Athens 2026.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης