Με ψεύτικο πέος πέρασε ο Λαμάρ Όντομ τον έλεγχο ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς της Αθήνας

Must Read

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πού θα έφτανε ένας αθλητής για να συμμετάσχει κάποια στιγμή της καριέρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Αν όχι, καλύτερα, γιατί είναι ικανοί για τα πλέον ακραία πράγματα…

Ο Λαμάρ Οντομ, όπως περιγράφει στην αυτοβιογραφία του «Darkness to Light: A Memoir», χρησιμοποίησε ψεύτικο πέος με ούρα του προπονητή του προκειμένου να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ και να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

«H χαρά της συμμετοχής μου στην ομάδα των ΗΠΑ έδωσε πολύ γρήγορα τη θέση της στο άγχος, όταν ενημερώθηκα από τους υπευθύνους ότι θα έπρεπε να περάσω από έλεγχο ντόπινγκ προτού πάω στην ομάδα» εξιστορεί ο 40χρονος άλλοτε παίκτης των Λος Αντζελες Κλίπερς και Λέικερς, προσθέτοντας στη συνέχεια: «Με ενημέρωσαν πως ένας άνθρωπος θα ερχόταν σπίτι μου για να προχωρήσει τη διαδικασία ελέγχου. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρω. Κάπνιζα μαριχουάνα κάθε μέρα εκείνο το καλοκαίρι. Με είχε πιάσει πανικός. Σκεφτόμουν μαζί με την προπονητή μου τον τρόπο για να δώσω ούρα και να ξεγελάσω τον υπεύθυνο για το ντόπινγκ κοντρόλ. Αρχίσαμε να ψάχνουμε στο Google για “ψεύτικο πέος”, το οποίο θα γεμίζαμε με ούρα του προπονητή μου, και αναζητούσαμε τρόπους για να νικήσουμε τον έλεγχο. Υστερα από ενδελεχή έρευνα, παραγγείλαμε ένα μαύρο ψεύτικο όργανο, ώστε να φτάσει την επόμενη ημέρα. Ηταν πολύ δύσκολο και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα πετύχει… Εβαλα τον προπονητή μου να ουρήσει μέσα στο ψεύτικο μόριο. Κατέβασα το παντελόνι μου, το έβγαλα έξω προσεχτικά, έπρεπε να το πιέσω για να βγουν τα ούρα». Ετσι, ο Οντομ συμμετείχε κανονικά στους Αγώνες, έχοντας καλή απόδοση και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Καταχρήσεις

Στην αυτοβιογραφία του ο 40χρονος περιγράφει και τις στιγμές που βίωσε από τις καταχρήσεις, που τον οδήγησαν ένα βήμα πριν από τον θάνατο, αφού το 2015 έπεσε σε κώμα. Υπό την επήρεια ναρκωτικών είχε απειλήσει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του Κλόε Καρντάσιαν. «Ημουν φτιαγμένος και η Κλόε μπήκε ουρλιάζοντας στο δωμάτιό μου. Την απείλησα, λέγοντας: “Θέλεις να με ντροπιάσεις μπροστά στους φίλους μου; Θα σε σκοτώσω”» είχε παραδεχθεί παλαιότερα, ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι έχει βρει τον καλό εαυτό του, έχοντας στην αγκαλιά του τη health coach Σαμπρίνα Παρ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This