Κόναν, η πρώτη μεταγραφή του «Τριφυλλιού» με το βλέμμα στο μέλλον

Ο 20χρονος Ιταλός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Must Read

H πρώτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού είναι «περίεργη» υπόθεση: ένας 20χρονος Ιταλός με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος ανατράφηκε ποδοσφαιρικά στη Γαλλία!

Πρόκειται για τον 20χρονο Κριστιάν Άντερσον Κόναν, ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο νεαρός προορίζεται για να παραχωρηθεί ως δανεικός και να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ομάδα κατώτερου επιπέδου, αλλά θα δοκιμαστεί από τον Γιώργο Δώνη στην περίοδο της προετοιμασίας και σε ορισμένα από τα φιλικά ματς. Και, αν ικανοποιήσει τον προπονητή του «Τριφυλλιού», ενδέχεται να παραμείνει στην «πρώτη» ομάδα.

Ο γεννηθείς στο Βαρέζε της Ιταλίας στις 12/07/1999, έχει ύψος 1.78, βάρος 76 κιλά και αγωνίζεται ως σέντερ φορ και περιφερειακός επιθετικός.

Πρόσφατα δοκιμάστηκε με την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού σε τουρνουά στην Ολλανδία, υπό το βλέμμα του Νίκου Νταμπίζα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 18 ετών

Το καλοκαίρι 2017, σε ηλικία 18 ετών, ο Κόναν εντάχθηκε στην U-19 της Μπορντό και αγωνίστηκε με τη «Μπορντό Β» έως τον περασμένο χειμώνα, έχοντας 4 συμμετοχές.

Αμέσως μετά δοκιμάστηκε στην ακαδημία της Ίντερ, ενώ, στα τέλη του Νοέμβρη του 2018, πήγε στη Σουηδία για μία εβδομάδα, μαζί με άλλους 17 παίκτες από γαλλικές Ακαδημίες και συμμετείχε σε τουρνουά με φιλικούς αγώνες απέναντι σε επαγγελματικές ομάδες.

Εκεί τον εντόπισε η Κλερμόν και του πρόσφερε τον Γενάρη συμβόλαιο έξι μηνών. Ενσωματώθηκε στην «Κλερμόν Β», όπου αγωνίστηκε σε 5 ματς (τα 3 ως βασικός), σημειώνοντας ένα γκολ.

Αν δεν παραμείνει στην πρώτη ομάδα, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να του βρει σύλλογο, στον οποίο θα παίξει ως δανεικός για έναν χρόνο. Αναφερόμαστε σε σύλλογο της Superleague1, κάτι που ενδέχεται να δυσκολέψει τους «Πράσινους»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This