«Ανοίγει τα χαρτιά του» σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Must Read

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως σκοπεύει να… μιλήσει για όλα τα σημαντικά ζητήματα του Παναθηναϊκού σε ό,τι αφορά το μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη.

Φυσικά, ένα από τα θέματα που βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας του είναι και το PAO Alive, με το πρότζεκτ του Βοτανικού. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» είχε προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 3/6, η οποία αναβλήθηκε και πλέον η ώρα για να τα πει… όλα είναι σήμερα.

Ο Γιαννακόπουλος θα μιλήσει στον Τύπο και θα δώσει τις απαντήσεις που περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού σήμερα το μεσημέρι (9/6, 13.30) από τα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ.

Μάλιστα, η σημαντική συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο YouTube. Είναι δεδομένο ότι ο Γιαννακόπουλος θα μιλήσει και για το μπάσκετ, αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να… αποστασιοποιείται, κόντρα μάλιστα στην… ιστορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This