Η Άννα Κορακάκη αποχαιρετά την σπουδαία αντίπαλό της που πέθανε πάνω στη γέννα 

Must Read

Ο παγκόσμιος αθλητισμός θρηνεί τον άδικο χαμό της Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, πρωταθλήτριας Ευρώπης!

Η μόλις 30 ετών Σέρβα σκοπεύτρια και δυνατή αντίπαλος της Άννας Κορακάκη άφησε την τελευταία της πνοή όταν μπήκε στο νοσοκομείο για την διαδικασία του τοκετού. Μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν, η σπουδαία αθλήτρια δεν κατάφερε να σωθεί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Η Άννα Κορακάκη που διατηρούσε επικοινωνία και φιλικές σχέσεις με την Μπομπάνα, την αποχαιρέτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια συγκινητική ανάρτηση:

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα “γιατί”. Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια … Μπομπάνα, έφυγες τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Άννα Κορακάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This