Super League: Άδειες κερκίδες μέχρι το φινάλε της σεζόν η τελική απόφαση του Υπουργείου Υγείας

Must Read

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες θα ολοκληρωθεί, τελικά, η φετινή σεζόν της Super League, κατόπιν σχετικής απόφασης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Η επιτροπή απέρριψε το σχετικό αίτημα του συνεταιρισμού, που ζητούσε να επιτραπεί η είσοδος ενός αριθμού φιλάθλων στα υπολειπόμενα παιχνίδια των playoff και playout.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν ψηφοφορίας η επιτροπή αποφάσισε ότι, σε αυτή τη φάση, οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την επιστροφή φιλάθλων στις εξέδρες και απέρριψε το ομόφωνο αίτημα του συνεταιρισμού.

Αν, λοιπόν, δεν αλλάξει κάτι, η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν αναμένεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κεκλεισμένων των θυρών και αποκλειστικά με φιλάθλους του… καναπέ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This