Η Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου φλερτάρει με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια

Must Read

Από το πρωί της Τετάρτης κυκλοφορεί ένα νέο σενάριο που θέλει την Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντρέ Βιεϊρίνια για την ενίσχυση των άκρων της!

Το συμβόλαιο του αρχηγού του «Δικεφάλου» ολοκληρώνεται και η κοινή τους παρουσία στην Τούμπα αποτελεί πρόσφορο έδαφος για να δημιουργηθούν τέτοιου είδους φήμες, ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Η Αλ Χιλάλ διαψεύδει ότι έχει κάνει επαφή, πόσο μάλλον πρόταση στον έμπειρο Πορτογάλο, καθώς έχει «λοκάρει» στην απόκτηση του σταρ της Μάντσεστερ Σίτι Νταβίντ Σίλβα, αλλά, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, είχαν κάνει κοινή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη οι Λουτσέσκου, Βιεϊρίνια και Παντελής Κωνσταντινίδης και συζήτησαν επί αρκετή ώρα. Αυτή η συνάντηση προκάλεσε πολλά ερωτήματα και τώρα εμφανίζεται ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ, έστω και φιλολογικό, χωρίς κανένας να μπορεί να προβλέψει εάν γίνει ουσιαστικό.

Τρεις μέσους

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ολαφε Ρέμπε ψάχνει για τρεις μέσους και έναν στόπερ, ενώ φημολογία που αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον τερματοφύλακα του Αρη Χουλιάν Κουέστα δεν επιβεβαιώνεται.

Έγινε γνωστό πάντως ότι ο μάνατζερ του Κουέστα πρότεινε τον παίκτη στον ΠΑΟΚ που έχει πέντε τερματοφύλακες (Πασχαλάκης, Ζίφκοβιτς, Παπαδόπουλος, Μελίσσας και Ρέι) και είναι απίθανο να πάρει έκτο γκολκίπερ, εάν δεν φύγει κάποιος με μεταγραφή ή με λύση συμβολαίου.

Όσο για τον Φερέιρα, έφυγε για την πατρίδα του, αναφέροντας ότι τα έχει βρει με τον Ιβάν Σαββίδη για να παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας, αλλά από την πλευρά του προέδρου και μεγαλομετόχου επικρατεί σιγήν ιχθύος, κάτι που αυξάνει την αδρεναλίνη όλων, αφού οι θέσεις τους στην ΠΑΕ ή σε διάφορα πόστα, ακόμα και στης τεχνικής ηγεσίας, δεν είναι σίγουρες πλέον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This