19-9-2020

Ο Αχιλλέας Μπέος μετά από 9 χρόνια ξανά στο «τιμόνι» της ΠΑΕ Βόλος!

Πέρασαν 9 χρόνια από τότε που ο Αχιλλέας Μπέος «κρέμασε» τα… παπούτσια του και το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο, όμως όπως όλα δείχνουν ήρθε η στιγμή να επιστρέψει!

Και αυτό το ανακοίνωσε σήμερα αναλαμβάνοντας το «τιμόνι» της ΠΑΕ Βόλος μιας ομάδας που έζησε μεγαλεία επί προεδρίας Μπέου (2008-2011).

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον πίεσαν να πάρει αυτήν την απόφαση τονίζοντας ότι πρέπει ένας «ιστορικός πρόεδρος να είναι στο τιμόνι ενός ιστορικού συλλόγου» μια και έχει αποδείξει ότι το χώρο του ποδοσφαίρου το γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα, όπως επίσης ξέρει να οδηγεί ελληνικές ομάδες στα «σαλόνια» της Ευρώπης όσο μικρές και αν είναι.

Βέβαια βρέθηκαν και εκείνοι που θυμήθηκαν τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος όπου ο «πρόεδρας» άλλες φορές αλώνιζε τον αγωνιστικό χώρο δίνοντας εντολές σε παίκτες, άλλες που άδειαζε τους προπονητές και κάποιες άλλες, που τα έβαζε με τους διαιτητές!

Όμως, όπως και να το κάνουμε το ποδόσφαιρο για τον Έλληνα είναι πάθος και ο Αχιλλέας Μπέος έχει αποδείξει ότι διαθέτει πάρα πολύ από αυτό!

Γύρω από τον δήμαρχο (και πρόεδρο πλέον) συστρατεύτηκαν Βολιώτες επιχειρηματίες και όχι μόνο.

Στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος συμμετέχουν οι εξής:

Πρόεδρος: Αχιλλέας Μπέος

Μέλη: Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Ιωάννης Γκρίνιας, Χρήστος Χρήστου, Νίκος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος,

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ