Ολυμπιακός: Πρόταση στον Αμπάτε

Must Read

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού αποτελεί η ενίσχυση μεσοεπιθετικά στον άξονα, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι κοιτούν και για πλάγιο μπακ στην περίπτωση που πουληθεί ο Κούτρης ή ο Ελαμπντελαουί. Σε αυτό το πλαίσιο, η πειραϊκή ομάδα έχει στα υπόψιν τον Ινάσιο Αμπάτε, το συμβόλαιο του οποίου έληξε με τη Μίλαν.

Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο.
Ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, έχει λάβει εξουσιοδότηση από τους Ερυθρόλευκους να προχωρήσει την περίπτωση του Αμπάτε, κατά τους Ιταλούς και αναμένονται εξελίξεις.

Ωστόσο, για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει πρώτα να πουληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες πλάγιους αμυντικούς. Τόσο ο Κούτρης όσο και ο Ελαμπντελαουί έχουν δεχτεί κρούσεις από ομάδες της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This