Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Μαουρίσιο Ισλα έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό

Must Read

Όπως είναι γνωστό, το τουρκικό SporX ανέφερε και χθες ότι ο Μαουρίσιο Ισλα συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές ύψους 500.000 ευρώ.

Όμως οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ κυρίως για λόγους τακτικής, αφού, όπως γράψαμε και χθες, η περίπτωση Ισλα είναι πάρα πολύ δύσκολη, σχολίαζαν ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα, και φυσικά δεν υπάρχει και καμία συμφωνία», ενώ ξεκαθάριζαν ότι η ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση άλλου δεξιού μπακ, ηλικιακά μικρότερου από τον 32χρονο Χιλιανό ποδοσφαιριστή.

Το «Τριφύλλι» κατέθεσε πρόταση στην Κόλο Κόλο για να κάνει δικό του τον Οσκαρ Οπάσο, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Γιώργο Σηφάκη, ο σύλλογος από τη Λατινική Αμερική απάντησε αρνητικά στην προοπτική παραχώρησης του 26χρονου δεξιού οπισθοφύλακα.

Από την άλλη, ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι το «Τριφύλλι» δεν μπορεί να είναι χαρούμενο με τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα. Αναλυτικά είπε στο PAO TV: «Όλα τα μικρά παιδιά έτσι και εγώ είχα όνειρο να αγωνιστώ σε μια τέτοια ομάδα με τόσες επιτυχίες και με αυτή την ιστορική φανέλα. Πιστεύω ότι θα αποδείξω μέσα στο γήπεδο ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα. Φυσικά, και οι ευρωπαϊκές πορείες είναι σημαντικές».

Από την άλλη, κοντά στην απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», ο επιθετικός του «Τριφυλλιού» βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα τη νέα σεζόν. Το ενδιαφέρον από τον σερβικό σύλλογο είναι έντονο το τελευταίο διάστημα και -όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα- ο έμπειρος στράικερ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τους «πρασίνους». Παρ’ όλα αυτά, η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα δεν έχει κριθεί ότι είναι ικανοποιητική από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This