Η ΑΕΚ κοντά στην απόκτηση Ανσαριφάρντ και Κάστανου!

Must Read

Και Ανσαριφάρντ και Κάστανο! «Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια» θέλει να πιάσει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» τα έχει βρει σε όλα με τον Ανσαριφάρντ για συμβόλαιο τριών χρόνων και ο παίκτης αναμένεται να φτάσει σύντομα στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κίνηση από την «Ένωση», που αντικαθιστά τον Σέρχιο Αραούχο με έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει τη Super League καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο μεταγραφικό στόχο που μπορεί να είχε στα πλάνα του ο Ιλια Ιβιτς.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από το πρωτάθλημα της χώρας του και απέδειξε από νωρίς τη συχνή επαφή του με τα δίχτυα. Από το 2007 έως το 2012 ο Ιρανός επιθετικός πραγματοποίησε 123 συμμετοχές, σκοράροντας 55 φορές, για λογαριασμό της Σαΐπα Καράτζ. Ο Ανσαριφάρντ αγωνίστηκε έως το 2014 στην πατρίδα του προτού μετακομίσει στην Ισπανία για χάρη της Οσασούνα, όπου είχε μόλις 16 συμμετοχές. Στη συνέχεια ήρθε στη χώρα μας και έλαμψε σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό. Ακολούθησαν Νότιγχαμ Φόρεστ και Αλ Σαϊλίγια στο Κατάρ και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η επιστροφή του για την ΑΕΚ.

Από την άλλη, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου μέσου Κάστανου. Η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον Γρηγόρη Κάστανο, τον Κύπριο διεθνή μέσο της Γιουβέντους, με μεταγραφή και με συμφωνία συνιδιοκτησίας με τη «μεγάλη κυρία».

Η πρόταση της ΑΕΚ είναι τα δικαιώματα να μοιραστούν 50-50, η οποία εξετάζεται πολύ σοβαρά από τους πρωταθλητές Ιταλίας, καθώς βλέπουν ότι ίσως σε μια τέτοια περίπτωση να έχουν μεγαλύτερο κέρδος μελλοντικά σε σύγκριση με το να τον παραχωρήσουν με μόνιμη μεταγραφή ή με περίπου παρόμοιο καθεστώς στην Πεσκάρα, που αγωνίζεται στη Serie B. Η ΑΕΚ είναι σε υψηλότερο επίπεδο και, κυρίως, είναι πιο κοντά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι ενδείξεις που υπάρχουν έως τώρα είναι θετικές, ωστόσο δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ το θέμα μέχρι να ξεκαθαρίσει. Όπως φαίνεται, είναι πολύ πιθανό οι εξελίξεις, για καλό ή για κακό, να δρομολογηθούν το αργότερο σήμερα, αν δεν σημειώθηκαν από χθες το βράδυ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This