Ο Ανσαριφάρντ υπέγραψε συμβόλαιο στην ΑΕΚ! Ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Μάνταλος

Must Read

Παίκτης της ΑΕΚ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο παίκτης πήγε χθες στα γραφεία της «Ενωσης» και παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη υπέγραψε το συμβόλαιό του.

«Ήρθα στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους. Θέλω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να παίξουμε σε όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ» δήλωσε ευτυχισμένος. Από την άλλη, ο διοικητικός ηγέτης της «Ενωσης» βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε μίτινγκ με συνεργάτες και στελέχη του συλλόγου για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και κυρίως τα μεταγραφικά. Πέρα από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, κύριο θέμα ήταν και η μετακίνηση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ. Οι Αραβες είχαν ενημερώσει την ΑΕΚ ότι τη Δευτέρα (24/8) θα στείλουν τη νέα κι επίσημη πρότασή τους για την απόκτηση του αρχηγού του «Δικεφάλου» Πέτρου Μάνταλου. Τελικά αυτή, όντως, ήρθε το βράδυ της Δευτέρας και όλα δείχνουν ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για το Ντουμπάι. Η νέα πρόταση που κατέθεσε η Αλ Νασρ στην ΑΕΚ δεν ξεπερνάει ακόμη τα 4.000.000 ευρώ, αλλά φαίνεται να ικανοποιεί την «Ενωση», η απάντηση της οποίας αναμένεται.

Ο σύλλογος από τα Εμιράτα είναι διατεθειμένος να δώσει ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον Μάνταλο, που θα φτάνει με τα μπόνους το 1.500.000 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία του Μάνταλου με τον σύλλογο από το Ντουμπάι θα είναι για δύο ή για τρία χρόνια, χωρίς ωστόσο αυτή να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Κάτι που δεν αποκλειόταν να γίνει ακόμη και τις πρωινές ώρες ή αργά χθες τη νύχτα.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή Κριστιάν ντ’ Ούρσο, που συνιστά προϊόν των ακαδημιών της Ρόμα, είναι στη λίστα της «Ένωσης» (όπως και ο Κάστανος) για τη θέση του Γαλανόπουλου. Παράλληλα, υπάρχει και η υπόθεση του Αλέις Γκαρθία, που απασχολεί σοβαρά την «Ένωση» και συνιστά τον εκλεκτό του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, όταν και εφόσον ολοκληρωθεί το deal για τον Πέτρο Μάνταλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This