Χάρι Μαγκουάιρ: «Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν, φοβήθηκα για τη ζωή μου» (video)

Must Read

Οι περιπέτειες του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο έγιναν πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και δη στην Αγγλία. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Σύρου, ο Μαγκουάιρ που δεν παραδέχτηκε ποτέ της κατηγορίες για σωματική βλάβη, εξύβριση κατά υπαλλήλου και απόπειρα δωροδοκίας, κρίθηκε ένοχος, όμως όπως προχώρησε σε έφεση. 

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλώντας σε συνέντευξή του στο BBC, αρνήθηκε για άλλη μια φορά τα πάντα και υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ανέφερε ότι φοβήθηκε μέχρι και για την ίδια του τη ζωή. 

«Δεν νομίζω ότι οφείλω συγγνώμη σε κανέναν. Συγγνώμη λέμε όταν έχουμε κάνει κάτι λάθος. Λυπάμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση. Παίζω για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, οπότε λυπάμαι που βάζω τους οπαδούς και το κλαμπ σε αυτή τη διαδικασία. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε. Λατρεύω την Ελλάδα. Δεν θέλω να ζήσω έτσι τη ζωή μου», ανέφερε ο Χάρι Μαγκουάιρ.

«Αυτοί οι δύο άνδρες πλησίασαν τη μικρή μου αδερφή, της ρώτησαν από πού ήταν, απάντησε και στη συνέχεια η αρραβωνιαστικιά μου Φερν είδε με τα μάτια της να πηγαίνουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Η αρχική μου σκέψη ήταν ότι απήχθη. Τότε μόλις άρχισαν να μας χτυπούν, χτυπούσαν τα πόδια μου λέγοντας ότι η καριέρα μου τελείωσε, δεν θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Σε αυτό το σημείο νόμιζα ότι δεν υπήρχε πιθανότητα, είναι αστυνομία ή δεν ξέρω ποιοι είναι, γι ‘αυτό προσπάθησα να φύγω. Ήμουν σε τόσο μεγάλο πανικό, φόβο, φοβόμουν για τη ζωή μου», δήλωσε μιλώντας ξανά για περιστατικό με την αδερφή του.

Όσο για το εάν αληθεύει ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει  άνδρες της αστυνομίας, ο Μαγκουάιρ χαρακτήρισε… γελοία αυτή τη δήλωση. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This