Ενας…ιπτάμενος Ολλανδός φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος

Must Read

Πειραμάτων συνέχεια στην Εθνική ομάδα από την ΕΠΟ. O Oλλανδός Τζον Φαν Σιπ που ήταν άνεργος τον τελευταίο χρόνο και πριν εργαζόταν στην Τσβόλε (και νωρίτερα στην Αυστραλία) φέρεται να είναι το φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος! Ο Φαν Σιπ βρίσκεται σε μία λίστα 4 τεχνικών, Ολλανδών και Γερμανών, στην οποία έχουν καταλήξει οι συνεργάτες του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, οι κ. Βρακάς και Παπαχρήστος.

Η πρόσληψή του δεν έχει κλείσει, όμως πέρα από αυτό προκαλεί εύλογα ερωτήματα καθώς δεν κουβαλάει κάποιο «βαρύ» προπονητικό βιογραφικό, τέτοιο που να προσφέρει εχέγγυα ότι θα βγάλει από το σημερινό αδιέξοδο την Εθνική Ελλάδος. Χαρακτηριστικό είναι ότι την αναζήτηση προπονητή κάνουν οι παράγοντες αφού στην Εθνική δεν υπάρχει πλέον ούτε τεχνικός διευθυντής μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Αγγελο Μπασινά.

Οι διοικούντες την ΕΠΟ συνεχίζουν να προκαλούν μεγάλα ερωτηματικά με τις… εμπνεύσεις τους, ενώ πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν έχουν να διαθέσουν ιδιαίτερα χρήματα για το νέο προπονητή, αφού έδωσαν 450.000 αποζημίωση στον Σκίμπε, ενώ θα κληθούν άμεσα να καταβάλλουν από 4 μισθούς στον Αγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν στις 20 Ιουλίου, ενώ η Εθνική έχει τον Σεπτέμβριο να παίξει επίσημους αγώνες! Ο Θεός να την βοηθήσει…

Ποιος είναι

Ο Τζον Φαν Σιπ αγωνίστηκε στον Άγιαξ από το 1981 ως το 1992, ενώ έπαιξε και για τέσσερα χρόνια (από το 1992 ως το 1996) στην Τζένοα. Το 2001 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως προπονητής της Τβέντε, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία της δεύτερης ομάδας του Άγιαξ και μετά ήταν βοηθός του Μάρκο Φαν Μπάστεν στην εθνική Ολλανδίας (από το 2004 ως το 2008).

Ακολούθησε η Μελβούρνη και η Γκουανταλαχάρα, ενώ τη σεζόν 2017-18 βρισκόταν στην Τσβόλε. Από τότε ήταν χωρίς δουλειά!…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This