Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο κύριε Λευτέρη Οικονόμου;

Ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη κύριος Ελευθέριος Οικονόμου παραμένει σιωπηλός και απαθής μπροστά στα πρωτοφανή γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον Βόλο στο περιθώριο του τελικού κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Γεγονότα που καταγγέλλονται επώνυμα και φυσικά αφορούν την «απαγόρευση εισόδου« στο γήπεδο για τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέου, επειδή έτσι το ήθελε ο φιλικά προσκείμενος στην κυβέρνηση, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο υφυπουργός κύριος Οικονόμου λοιπόν δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια και πρέπει να απαντήσει στις συγκεκριμένες καταγγελίες του δημάρχου Βόλου. Ποιος πίεζε τον ταξίαρχο και τον αστυνομικό διευθυντή; Ενημερώθηκε ο κύριος υφυπουργός για αυτές τις πιέσεις; Εάν ναι, τι ακριβώς έπραξε; Εάν όχι, φρόντισε να της διερευνήσει άμεσα μετά τις επώνυμες καταγγελίες;

Δείτε την ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου αναφορικά με τα γεγονότα:

“Τελικά και η πρόσκληση σε μένα για τον τελικό του Κυπέλλου ήρθε και η παρουσία μου καταγράφηκε στο υγειονομικό πρωτόκολλο που ενέκρινε και υπέγραψε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Όμως επειδή ακριβώς λυπάμαι τους πολιτικούς, τους αστυνομικούς (Ταξίαρχο, Αστυνομικό Διευθυντή κα) και όλους τους θεσμικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή ας ενημερωθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τα Μέσα Ενημέρωσης ότι αποφάσισα να ΜΗΝ παρακολουθήσω τον αγώνα μήπως και τους αφήσει σε ησυχία. Το θέμα είναι να αφήσει ήσυχο και το ποδόσφαιρο που το έχει φέρει σε πλήρη ανυποληψία. Ειλικρινά τα όσα κάνει στο παρασκήνιο ξεπερνούν και τον… ίδιο”.

Αναμένουμε λοιπόν τις ενέργειες του υφυπουργού κύριου Ελευθερίου Οικονόμου. Για να δούμε ποιος εντέλει κυβερνά αυτόν τον τόπο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ