Παρασκευή, 23 Απρ 2021

«Πριονίζουν» την καρέκλα του Γραμμένου

Οι δουλειές στο δικηγορικό γραφείο του Βαγγέλη Γραμμένου στην Θεσσαλονίκη πάνε από το καλό στο καλύτερο. Γι’ αυτό ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν πρόκειται να στεναχωρηθεί αν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αποχωρήσει από το συγκεκριμένο αξίωμα. Στο παρασκήνιο μάλιστα σύμβουλοι της παράταξης του συζητούν το ενδεχόμενο να τον αντικαταστήσουν. Κάποιοι απ’ αυτούς του πριονίζουν και την καρέκλα, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο ταμίας της ΕΠΟ Περικλής Λασκαράκης είναι αυτή την περίοδο το φαβορί να ηγηθεί της παράταξης που είναι φίλα προσκείμενη στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναγιώτης Διακοφώτης δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία, παρότι έχει πολλές συμπάθειες (και αντιπάθειες) στον χώρο. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου γνωρίζει καλά πως όσο εύκολα ανεβαίνεις στην κορυφή, τόσο εύκολα σε ρίχνουν.

Αρχηγικές βλέψεις έχει και ο Στέργιος Αντωνίου, αλλά του κόπηκαν τα φτερά, επειδή δεν μπήκε στις λίστες της Ν. Δημοκρατίας στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Μπορεί όμως με τους κατάλληλους χειρισμούς να γίνει ο «πρωθυπουργός» του ποδοσφαίρου. Και το πιστεύει αυτό…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ