Τεράστιος Παναθηναϊκός υπέταξε τον Άγιαξ! (video)

Must Read

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Άγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ, σε έναν αγώνα που οι παίκτες του θα θυμούνται για χρόνια!

Μόλις στο 10′, οι πράσινοι προηγήθηκαν με ωραία κεφαλιά του Φεντερίκο Μακέντρα, έπειτα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη. Στο 25′, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει, ο Αίαντας, ισοφάρισε με τον Φαν ντε Μπέεκ. Ο Ντεστ έκλεψε την μπάλα από τον Χατζηθεοδωρίδη, έδωσε στον Φαν Ντε Μπεκ, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη.

Στην επανάληψη, πολύ γρήγορα (48′) το τριφύλλι πήρε εκ νέου το προβάδισμα, και πάλι με τον Ιταλό. Ο Μπουζούκης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η άμυνα του Άγιαξ δεν αντέδρασε καλά, με τον Ινσούα να κάνει την κίνηση, την μπάλα να βρίσκει πάνω του και να φτάνει στον Μακέντα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα.

Κράτησε τη νίκη χάρη στην άμυνα

Ως το τέλος, οι παίκτες του Τεν Χαγκ έγιναν… μόνιμοι κάτοικοι στην εστία του Κότσαρη, όμως η πολύ σφιχτή άμυνα του Παναθηναϊκού διατήρησε το προβάδισμα και πήρε μια μεγάλη νίκη, έστω και φιλική.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σήμερα το μεσημέρι, ο Άγιαξ επικράτησε του ΟΦΗ με 6-2.
Στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι ο Έρικ τεν Χαγκ χρησιμοποίησε τις ρεζέρβες, καθώς επίσης και τους έμπειρους Χούντελαρ και Σένε.

To αποψινό φιλικό, πάντως, ξύπνησε μεγάλες αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό, καθώς στο ίδιο γήπεδο, πριν από 23 χρόνια ο Γιώργος Δώνης είχε κάνει μια κούρσα που έχει μείνει στην ιστορία του Champions League, οδηγώντας το τριφύλλι σε νίκη επί του Άγιαξ με 1-0, χάρη στο γκολ του Βαζέχα.

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (46΄ Κότσαρης), Γιόχανσον (75΄ Αποστολάκης), Ινσούα (84΄ Ζαγαρίτης), Κολοβέτσιος (84΄ Θεοχάρης), Πούγγουρας (91΄ Σερπέζης), Κουρμπέλης (78΄ Αλεξανδρόπουλος), Δώνης (91΄ Καπετζής), Μπουζούκης (78′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (71΄ Μαυρομμάτης), Χατζηθεοδωρίδης (64΄ Βέργος), Μακέντα (61΄ Κολοβός).
Άγιαξ (Έρικ τεν Χαγκ): Βαρέλα, Φέλτμαν, Σουρς, Μπλιντ, Ντεστ, Φαν Ντε Μπεκ (87΄ Γένσεν), Μάριν (71΄ Γκράβενμπερχ ), Άιτινγκ (56΄ Μαρτίνες), Τάντιτς, Ντόλμπεργκ, Πρόμες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This