Ο Τσιτσιπάς έτοιμος για το Masters του Παρισιού

Σχεδόν έτοιμος!

Must Read

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο Masters του Παρισιού ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε έτοιμος για ένα επιτυχημένο φινάλε στη χρονιά.

  • Από τον
    Γιώργο Σηφάκη

Τα καλά νέα είναι ότι έχει σχεδόν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο πόδι, οπότε και βάζει ψηλά τον πήχη σε Μπερσί και Λονδίνο!

«Τώρα νιώθω με το σώμα μου πολύ καλύτερα. Το πόδι μου δεν είχε αποκατασταθεί 100% στη Βιένη. Προσπαθούσα να το κρατήσω όσο το δυνατόν πιο φρέσκο και να μην το πιέσω πάρα πολύ. Η κίνησή μου στο γήπεδο δεν ήταν καθόλου καλή και ένας από τους λόγους ήταν ότι ήθελα να το προφυλάξω. Ταυτόχρονα θα έλεγα ότι τα πήγα σχετικά καλά, έκανα οικονομία στις κινήσεις μου στο γήπεδο. Σέρβιρα πολύ καλά, αλλά αυτό αρκούσε. Δεν είχα βάλει υψηλούς στόχους, για να πω την αλήθεια. Αυτή η εβδομάδα, όμως, είναι σημαντική, ξέρω ότι μπορώ να προσθέσω κάποιους πόντους στη βαθμολογία μου. Και νιώθω το παιχνίδι μου πολύ καλύτερα».

Ο Τσιτσιπάς περνάει με μπάι στον δεύτερο γύρο του Παρισιού, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ούγκο Ουμπέρ και τον Κάσπερ Ρουντ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This