Στο ραντάρ του Ολυμπιακού ο Ρομπερτόνε – Επαφές για Φερνάντες, Μπενζιά, Νταμπό

Must Read

Ο Πέντρο Μαρτίνς θέλει έναν παίκτη, πέραν του Ματιέ Βαλμπουενά, που να μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του αντι-Φορτούνη, καθώς οι επόμενοι έξι μήνες δεν είναι εύκολο να βγουν σε Ελλάδα και Ευρώπη μόνο με τον 35χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση και κεντρικού χαφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κάδρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Λούκας Ρομπερτόνε της Βελέζ Σάρσφιλντ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί κυρίως στη θέση «8» αλλά έχει παίξει αρκετά ματς και ως δεκάρι.

Ο 22χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, εξαιρετική κάθετη πάσα, «διαβάζει» πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, είναι αποτελεσματικός στην πίεση και στα τάκλιν και είναι καλός στις εκτελέσεις φάουλ. Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως πρόκειται για μια περίπτωση που εξιτάρει τους Ερυθρόλευκους, αλλά είναι συνάμα και πολύ δύσκολη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ρομπερτόνε έχει 41 συμμετοχές, 10 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ και βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιβηρική, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έκανε κρούση στην ομάδα της Αργεντινής προσφέροντας 4.500.000 ευρώ, αλλά η τελευταία ζήτησε 7.000.000.

Ωστόσο, εκφράστηκε και μία άλλη άποψη σε ρεπορτάζ ιστοσελίδων στην Πορτογαλία και στην Αργεντινή, σύμφωνα με την οποία η Σπόρτινγκ δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και σκοπεύει να κινηθεί για τον Ρομπερτόνε μόνο στην περίπτωση που πωληθεί ο Μπρούνο Φερνάντες. Η ομάδα της Λισσαβώνας ζητάει για την παραχώρηση του τελευταίου 70.000.000 ευρώ, αλλά για την ώρα οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις της.

Ο Ρομπερτόνε αποτελεί γέννημα θρέμμα της Βελέζ, έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία 19 ετών (εναντίον της Χιμνάσια, τον Αύγουστο του 2016), ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 5 τέρματα, μοιράζοντας 1 ασίστ.

Φερνάντες, Νταμπό, Μπενζιά

Για τη θέση του κεντρικού χαφ, στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού, είναι επίσης ο (ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας) 33χρονος Πορτογάλος, Μανουέλ Φερνάντες, και ο γεννημένος στη Μασσαλία αλλά διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο, 27χρονος Μπράιαν Νταμπό της Φιορεντίνα.

Σχετικά με εκείνη του επιτελικού μέσου, σε Γαλλία και Τουρκία επιμένουν για τον 25χρονο Γαλλοαλγερινό, Γιασίν Μπενζιά της Λιλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This