Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Αιφνιδιαστική αποχώρηση του Ντούσαν Σάκοτα από την ΑΕΚ!

Ένας εκ των σημαντικότερων παικτών της «Βασίλισσας» τα τελευταία χρόνια, έλυσε συναινετικά το συμβόλαιό του με την Ένωση.

«Αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματία αθλητή, ιδίως για τις νεότερες γενιές. Ωστόσο, αντικειμενικοί λόγοι προκάλεσαν αιφνιδιαστικά το ”διαζύγιο” με τον αθλητή, τον οποίο η οικογένεια της ΑΕΚ ευγνωμονεί για τις υπηρεσίες του», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος καλαθοσφαιριστής, μετά το «διαζύγιό» του με την Ένωση, δήλωσε: «Όλα τα όμορφα κάποια στιγμή τελειώνουν. Κάπως έτσι τελειώνει, αλλά προσωρινά, και η όμορφη διαδρομή μου στην ΑΕΚ. Θεωρώ ότι έφτασε η ώρα να δώσω χώρο στη νέα γενιά, εκεί όπου θα στηριχτεί η νέα ΑΕΚ».

Παράλληλα, ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί, μετά από αυτήν την εξέλιξη. «Ο Ντούσαν ήταν και παραμένει εμβληματική φυσιογνωμία για τον σύλλογο. Υπήρξε τροπαιοφόρος αρχηγός της ”Βασίλισσας” και ως τέτοιος κατατάσσεται στην Ιστορία. Η συγκυρία επιβάλλει το τέλος μιας συνεργασίας, αλλά όχι το τέλος της σχέσης του με τη ”Βασίλισσα”. Οι πόρτες της ΑΕΚ παραμένουν ορθάνοικτες για εκείνον, όποτε και όταν αποφασίσει να επιστρέψει στο σπίτι του», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ