Η «Βασίλισσα» έτοιμη για απογείωση

Must Read

Μετά την απομάκρυνση των Ντούσαν Σάκοτα και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν την ΑΕΚ πως “υποβαθμίζεται” και πως πηγαίνει σε ένα πλάνο αποκλειστικά με Έλληνες που δεν μπορεί να αποδώσει. Οι κιτρινόμαυροι, στην ανακοίνωση τους για την λύση της συνεργασίας με τον Σάκοτα, ζήτησαν από τον κόσμο… υπομονή.

Δεν χρειάστηκε να κάνουν υπομονή για πολύ όμως. Μια ημέρα αργότερα “έκλεισε” ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ίσως η κορυφαία μεταγραφή ξένου στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ. Ανεβαίνει κατακόρυφα το επίπεδο. Δυο φορές πρώτο σκόρερ της Euroleague με πιο πρόσφατη τη σεζόν 2016-17. Μαζί με τον Κέντρικ Ρέι που θα αγωνίζεται κι εκείνος τη νέα χρονιά στην Ένωση θα φτιάξουν μια… τρομακτική περιφέρεια καθώς αμφότεροι είναι δεινοί σκόρερ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος με τον Ηλία Παπαθεοδώρου δείχνουν πως χτίζουν κάτι πολύ καλό και τη νέα χρονιά για να νικήσουν τη “Βασίλισσα” θα πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This