Ο Ολυμπιακός θέλει να «λυγίσει» την Πόρτο για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ

Μένει Ευρώπη!

Must Read

Η ιστορία γράφεται από τους νικητές… Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος για τη νίκη απόψε (22.00, Cosmote Sport 2) κόντρα στην Πόρτο, ώστε να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» τερματίζουν τρίτοι, αν φέρουν ίδιο αποτέλεσμα με τη Μαρσέιγ, η οποία αντιμετωπίζει τη Σίτι στο Μάντσεστερ, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε σύνθημα νίκης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ευελπιστώντας η ομάδα του να κάνει κάτι ανάλογο με τις αναμετρήσεις με Μίλαν και Ερυθρό Αστέρα. «Ένιωθα πεπεισμένος, γιατί το πίστευα πολύ, ακόμα και με την Άρσεναλ. Το ίδιο μπορώ να δηλώσω και τώρα. Αρκεί να κάνουμε λιγότερα ατομικά λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση» ανέφερε ο κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδας, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια: «Δεν έχουμε πλεονέκτημα, ξέρουμε καλά το ρόστερ της Πόρτο, είναι γεμάτο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το γεγονός ότι δεν ξέρουμε ποιοι θα ξεκινήσουν είναι μειονέκτημα για εμάς».

Εκτελεστής

Ο Πορτογάλος ποντάρει πολλά στον Ελ Αραμπί, ο οποίος μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό έδειξε με το χατ-τρικ στο ματς κόντρα στον Βόλο πως έχει επανέλθει πλήρως. Μάλιστα, ο Μαροκινός «πιστολέρο» βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση, καθώς συμφώνησε για νέο συμβόλαιο έως το 2022.

Εκ μέρος των παικτών μίλησε ο Πέπε, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση. Δυστυχώς, δεν το καταφέραμε, δεν μπορούμε όμως να μιλάμε για το παρελθόν, είμαστε εδώ για να παλέψουμε για την τρίτη θέση και αυτό θα κάνουμε. Γνωρίζουμε καλά την Πόρτο και τον προπονητή της. Θα κάνει τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα κι εμείς πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Οι «δράκοι» δεν χαρίζονται

«Ζημιά» στον Ολυμπιακό θέλει να κάνει η Πόρτο. Οι «δράκοι» μπορεί να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, καθώς έχουν προκριθεί στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ως δεύτεροι του ομίλου, αλλά δεν σκοπεύουν να… χαριστούν στους Πειραιώτες.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα κάνει ροτέισον και θα παραχθεί με όλους τους βασικούς. «Είναι σημαντικό η ομάδα να έχει μια συνέπεια και μια σταθερότητα. Δεν πρόκειται να δώσω χρόνο στους παίκτες που παίζουν ελάχιστα. Πρέπει να στηριχτούμε στους παίκτες που είναι σε καλύτερη κατάσταση για την εντεκάδα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που έχουν καταπόνηση ή κάρτες, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Δεν μας αρέσει να χάνουμε ούτε στην προπόνηση, πόσο μάλλον στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό θα πάμε για το καλύτερο, δηλαδή για τη νίκη» ανέφερε ο κόουτς της πορτογαλικής ομάδας. Για την επιστροφή του στην Ελλάδα, ανέφερε: «Είναι μια χώρα στην οποία μου φέρθηκαν καλά. Θα προτιμούσα να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσα, αλλά και η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη. Ένιωσα να με αγαπά ένα πολύ παθιασμένο κοινό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This