Τέλος το τσιγάρο (και) στις κερκίδες ΣΕΦ-ΟΑΚΑ

Must Read

 Τέλος το κάπνισμα στα ελληνικά γήπεδα! Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας απέστειλε προς τις Περιφέρειες τη νέα εγκύκλιο που αφορά την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας και η οποία θα έχει άμεση ισχύ.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ξεκάθαρα πως «απαγορεύεται το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους διεξαγωγής αθλοπαιδιών, ομαδικών αθλημάτων και αθλητικών εκδηλώσεων». Αυτό σημαίνει για παράδειγμα πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούν να καπνίζουν στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως θα εφαρμοστεί το μέτρο σε ένα στάδιο που μπορεί να φιλοξενήσει και 10.000 καπνιστές. Προφανώς, μετά τα πρώτα πρόστιμα που θα «πέσουν», θα ενημερωθούν οι υπόλοιποι θεριακλήδες φίλαθλοι και θα σβήσουν τα τσιγάρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This