Ο Γαλακτόπουλος δέχεται να αναλάβει αμισθί πρόεδρος του ΟΑΚΑ

Must Read

 Το σημερινό Δελτίο Τύπου του υφυπουργείου Αθλητισμού ανέφερε ότι «με έναν θρύλο του ελληνικού αθλητισμού, τον ασημένιο Ολυμπιονίκη στο Μόναχο το ’72 και χάλκινο στο Μεξικό το ’68 Πέτρο Γαλακτόπουλο, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Ο κ. Γαλακτόπουλος του παρέδωσε τη μελέτη (σχέδια, μακέτες) που είχε εκπονηθεί προ ετών σχετικά με τη δημιουργία Ολυμπιακού Μουσείου στο ΟΑΚΑ και ο κ. Αυγενάκης τον ενημέρωσε για την πρόθεση, που συμπεριλήφθηκε και στις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης, περί ίδρυσης Μουσείου Αθλητισμού και Ολυμπιονικών…».

Ο Γαλακτόπουλος έκανε λόγο για «δικαίωση που περιμένει πολλά χρόνια τώρα ο ελληνικός αθλητισμός», μέσω ενός τόπου που θα αφηγείται την Ολυμπιακή ιστορία σε κάθε επισκέπτη και κυρίως στη νέα γενιά, ενώ θα είναι παράλληλα και εκ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών στην πρωτεύουσα. Με την ευκαιρία της συνάντησης ο Ολυμπιονίκης έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία της πολιτείας μέσω της ανάληψης καθηκόντων προέδρου στο ΟΑΚΑ χωρίς μισθό.

Ο υφυπουργός επισήμανε ότι ήδη, σε συνεργασία με τον νέο Δήμαρχο Αμαρουσίου, τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής και τον πρόεδρο της ΕΟΕ, δρομολογείται η εκπόνηση «Μελέτης Αξιοποίησης» του ΟΑΚΑ, ώστε κατόπιν να αποφασιστούν οι πρωτοβουλίες και οι συνέργειες της αναβάθμισής του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This