Μαρτίνς: «Ένας από τους τελικούς τo ματς τη Βικτόρια Πλζεν»

Must Read

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη 30/7, στις 21:30, την Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη, στον αγώνα ρεβάνς του 0-0 στην Τσεχία για το πλαίσιο του Γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε το ματς «τελικό» για τους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

«Να συγχαρώ τον Γιασίν για την εμπειρία του. Επίσης έδειξε την κλάση του. Η ομάδα του κέρδισε πολλά από αυτόν και γύρισε πιο καλός από εκεί. Από την πρώτη στιγμή που γύρισε ο Γιασίν, μου είπε ότι δεν θέλει διακοπές και θέλει να στηρίξει την ομάδα, αν και του είπα πως με τόσους αγώνες θα χρειαζόταν λίγη ξεκούραση. Αυτό δείχνει το μεγάλο πνεύμα της ομάδας και είναι το πνεύμα που θέλουμε. Είμαι πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για αυτόν. Ο Γιασίν είναι εδώ. Είναι έτοιμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Αυτήν την εβδομάδα του δώσαμε λίγη ξεκούραση. Επειδή είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι, αύριο θα είναι μαζί μας και θα παίξει στην ομάδα μας. Θα έχουμε χρόνο να τον ξεκουράσουμε μες στην χρονιά.

Μέσα στην διάρκεια της χρονιάς υπάρχουν έξι με επτά ή οκτώ παιχνίδια που θα θεωρηθούν τελικοί. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέτοιο ματς. Το ίδιο μπορεί να θεωρηθεί και για τη Βικτόρια Πλζεν, που έχει προχωρήσει ψηλά και στην χώρα της και στην Ευρώπη και το ότι η Τσεχία είναι ψηλά, το οφείλει σε μεγάλο βαθμό και στη Βικτόρια. Δεν θα πούμε την στρατηγική μας αλλά έχει μεγάλη σημασία το ότι θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας, που μας δίνει δύναμη και ώθηση. Θα είναι ένα ματς, λοιπόν, από τους έξι-επτά ή οκτώ τελικούς που θα έχουμε.

Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε προβλήματα στην τελική πάσα. Είχαμε προβλήματα, γιατί κάποιες φορές ήμασταν έξυπνοι στην διαχείριση της μπάλας και άλλοτε όχι. Άλλοτε η Πλζεν ήταν ανώτερη και αυτό δεν μας άρεσε. Δεν θα αναφέρουμε την στρατηγική μας, όμως θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τα καταφέρουμε μπροστά τον κόσμο μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Θέλουμε να νικήσουμε και να προσφέρουμε αυτό το δώρο στα γενέθλια του προέδρου μας. Θα έχουμε και τον κόσμο μας όμως. Να είστε σίγουροι πως θα είμαστε βελτιωμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά στον πρόεδρό μας και τον κόσμο μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This