Νέο γήπεδο ΑΕΚ: «Νονός» ο κόσμος για το κτήριο στο Νότιο πέταλο, πίσω από την παλιά σκεπαστή!

Γράψε εσύ την ιστορία!

Must Read

Το πρώτο και μεγαλύτερο κτήριο στο νότιο πέταλο του Opap Arena, πίσω από την παλιά σκεπαστή, (4.000 τ.μ. θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ένα αυτόνομο εμπορικό κέντρο) είναι αυτό που θα στεγάσει τα δύο μουσεία (του Προσφυγικού Ελληνισμού και της Ιστορίας της ΑΕΚ), το εστιατόριο, το νέο υπερσύγχρονο AEK shop και όλες τις υπόλοιπες χρήσεις του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ψάχνει να βρει όνομα για το συγκεκριμένο κτήριο και αποφάσισε να αφήσει τον κόσμο να προτείνει μέσω του instagram της ομάδας, το όνομά του!

«Πρότεινε τώρα, εσύ, μέσα από τα Instagram stories του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΑΕΚ το όνομα του κτιρίου στο Νότιο πέταλο του γηπέδου μας, πίσω από την παλιά σκεπαστή! Το όνομα του κτιρίου που θα στεγάσει την ιστορία μας με τα δύο μουσεία αλλά και όλες τις βοηθητικές χρήσεις με το εστιατόριο, το AEK shop, το εκκλησάκι στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου και πολλά ακόμα! Γράψε εσύ την ιστορία!», αναφέρει το σχετικό κάλεσμα της Ένωσης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This