Καλά στοιχεία, αλλά και αδυναμίες που διορθώνονται! – Η ΑΕΚ 0-0 στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ

Must Read

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο της δυνατό φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση οι 15.000 φίλοι των «κιτρινόμαυρων» είδαν θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία από την ομάδα τους. Ο «Δικέφαλος» προσπαθούσε να δημιουργήσει όμως έκανε πολλά λάθη σε εύκολες μεταβιβάσεις. Κορυφαίοι για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν οι Μπάρκας, Ζεράλδες, Βράνιες. 

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι για την ΑΕΚ που πίεζε ψηλά τους Τούρκους. Στο 15′, οι παίκτες του Καρντόσο αναπτύχθηκαν εξαιρετικά, ο Μάνταλος πέρασε ωραία την μπάλα στον Κλωναρίδη όμως το πλασέ του δεύτερου πέρασε ελάχιστα άουτ. Μετά από εκείνο το σημείο όμως, την πρωτοβουλία πήρε η Μπασακσεχίρ που με τον Καχβετσί και τον Βίκτσεκ απειλούσε συνεχώς τον πορτιέρο του «Δικεφάλου».

Στην επανάληψη, το… τέμπο του αγώνα έπεσε κατά πολύ με την Ένωση να μην μπορεί να κυκλοφορήσει σωστά. Οι φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν με ανυπομονησία μέχρι το 64′ για να δουν τον νεοαποκτηθέντα, Νέλσον Ολιβέιρα όμως ως το τέλος δεν υπήρξε κάποια «σοβαρή» ευκαιρία.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε χθες και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης που παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τέλος, μια από τις όμορφες εικόνες, χθες, διαδραματίστηκε πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Βασίλη Μπάρκα να χαρίζει την φανέλα του στην νεαρή «κιτρινόμαυρη» ηρωίδα, Μυρτώ που βρίσκεται πάντα στο πλάι της Ένωσης.

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (27′ Σβάρνας), Λόπες (64′ Χούλτ), Σιμόες, Σιμάο (79′ Σιμάο), Βέρντε (64′ Λιβάγια), Ζεράλδες, Μάνταλος (64′ Ολιβέιρα), Κλωναρίδης (64′ Αλμπάνης)

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (Οκάν Μπορούκ): ξεκινάει με τους εξής 11: Γκιουνόκ, Καϊσαρά, Πονκ (86′ Αταμάχ), Σεντζού (79΄Ινλέρ), Τεκντεμίρ (86′ Αϊντογκού), Βίστσα (79′ Αρντά), Μπέχιτς (72′ Αζουμπούικε), Καχβετσί (72′ Βιέρια), Κριβελί, Γκούλμπραντσεν (72′ Φρέι), Ρομπίνιο (46′ Μοσορό)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This