Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο Μολό στο 6-0 επί του Κερατσινίου

Must Read

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα έκανε σήμερα Τετάρτη 7/8 ο Γάλλος εξτρέμ Γιοάν Μολό, στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα εναντίον του Κερατσινίου (ομάδα Γ’ Εθνικής), που διεξήχθη στο Κορωπί.

Ο Μολό αναμένεται να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό εναντίον της Μπεσίκτας (το Σάββατο 10/8, στην Κωνσταντινούπολη), ματς στο οποίο αναμένεται να αγωνιστούν οι παίκτες που χθες… ξεκουράστηκαν, δηλαδή όσοι είχαν αγωνιστεί και εναντίον της Γαλατασαράι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 6-0, σε ένα ματς όπου αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος βρισκόταν στα «πιτς» τις τελευταίες 15 ημέρες, λόγω πόνων στη γάμπα.

Το σκορ άνοιξε στο 8’ έπειτα από πάσα του Μολό στον Κουρμπέλη, «σκαφτή» πάσα στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας του αρχηγού του Τριφυλλιού και κεφαλιά του Θεοχάρη.
Το 2-0 επιτεύχθηκε στο 20’, έπειτα από συρτή σέντρα του Μολό από αριστερά και πλασέ του Καμπετσή από το ύψος του πέναλτι.

Το ημίχρονο έκλεισε με 3-0, το οποίο σημειώθηκε στο 37’, έπειτα από σουτ του Θεοχάρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και, κατόπιν, πλασέ του Βέργου σε κενή εστία.

Στο 59’ σημειώθηκε το 4-0, έπειτα από σέντρα του Εμμανουηλίδη από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Κόναν. Στο 79’ ο Εμμανουηλίδης πάσαρε στην περιοχή στον Σέχου, αυτός γύρισε άμεσα στον Σερπέζη, που με δυνατό σουτ πέτυχε το 5-0. Το τελικό 6-0 σημειώθηκε στο 87’, με κοντινό πλασέ του Σερπέζη.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμού του Σέχου, ο οποίος αγωνίστηκε χθες για πρώτη φορά σε φιλικό ματς της τρέχουσας σεζόν, επανερχόμενος από τραυματισμό.

  • Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Χριστογεώργος (60’ Μπότσαρης), Αποστολάκης (46’ Βαγιαννίδης), Ζαγαρίτης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Κουρμπέλης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος (46’ Σερπέζης), Μολό (60’ Σέχου), Καμπετσής (46’ Κόναν), Βέργος (46’ Εμμανουηλίδης).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This