«Άλωσε» την Πόλη ο Ολυμπιακός! (video)

Must Read

Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της Μπασακσεχίρ 1-0 μέσα στην Κωνσταντινούπολη και πήρε ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι-οφ του Champions League!

Χρυσός σκόρερ των Πειραιωτών, ο Γιώργος Μασούρας.

Οι Πειραιώτες πήραν ένα τεράστιο «διπλό» στο στάδιο «Φατίχ Τερίμ» και άνοιξαν το δρόμο για την επόμενη φάση, όπου, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα αντιμετωπίσουν την Πόρτο.

Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν αρκετά καλή και απειλήθηκε μόνο έπειτα από δικά της ατομικά λάθη. Από την άλλη, όμως, δυσκολευόταν να βγάλει φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Με ψυχραιμία ο Ολυμπιακός περίμενε την κατάλληλα στιγμή και μετά από μια εκπληκτική σέντρα του Βαλμπουενά και κεφαλιά του Μασούρα, άνοιξε το σκορ (52’, 0-1).

Κατόπιν, οι Ερυθρόλευκοι απλώς… έπαιξαν με τα τουρκικά νεύρα!

Αυτό έφερε και την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Καχβετσί, λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού (80’).

Όμως, εκεί που όλα έδειχναν πως η… σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος, το φινάλε ήταν επεισοδιακό. Σε ακίνδυνη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπρούνο υπέπεσε σε πέναλτι.

Αλλά, ο Ζοσέ Σα είπε «όχι» στην εκτέλεση του Βίστσα στις καθυστερήσεις και ο Ολυμπιακος «υπέγραψε» το 0-1, που τον φέρνει με το ενάμιση πόδι στα πλέι-οφ του Champions League.

Εκεί, όπου, κατά πάσα πιθανότητα, θα τον περιμένει η Πόρτο!

https://youtu.be/QIKyNZYKGJ4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This