Η πρώτη πρόκληση για την ΑΕΚ σήμερα στη Ρουμανία

Must Read

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Europa League θέλει να κάνει απόψε στην Κραϊόβα η ΑΕΚ (19:15, NewsIt.gr, COSMOTE Sport 1).

Η ΑΕΚ στο άδειο από φιλάθλους «Ίον Ομπλεμένκο» (μια είναι τιμωρημένη και η ρουμάνικη ομάδα)  είναι δεδομένες. Η Ενωση δίνει το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, την ώρα που η Κραϊόβα έχει δώσει ήδη 8 αγώνες, τέσσερις για το πρωτάθλημα, ισάριθμους για το Europa League και βρίσκεται σε ρυθμό εδώ και ένα μήνα.

Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο οφείλει να αντεπεξέλθει και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα playoff, όπου θα την περιμένει ακόμα μία δύσκολη αποστολή εναντίον της Τραμπζονσπόρ ή της Σπάρτα Πράγας.

Με θετικό αποτέλεσμα, η ΑΕΚ θα συνεχίσει την ανοδική της ευρωπαϊκή πορεία, που της έχει χαρίσει άνοδο 124 θέσεων (από τη 208η στην 84η) στην ειδική βαθμολογία της UEFA μέσα σε μόλις δύο χρόνια. Παράλληλα, θα προσφέρει στη βαθμολογία της Ελλάδας στην UEFA, στην προσπάθεια που γίνεται να αφήσει πίσω της την 16η θέση.

Πιθανή ενδεκάδα

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Μπάρκας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες, Σιμάο, Ζεράλντες, Μάνταλος, Βέρντε, Κλωναρίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This