Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

«Έξωση» από τα γήπεδα για πέντε μήνες στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Για το ίδιο περιστατικό τιμωρήθηκε με 7.000 ευρώ πρόστιμο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για πέντε μήνες τιμωρήθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο αθλητικός δικαστής της Super League 1, Χριστόφορος Μάρκου, τιμώρησε τον ισχυρό άντρα των ερυθρολεύκων με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για πέντε μήνες και πρόστιμο 30.000 ευρώ, εξαιτίας της υβριστικής συμπεριφοράς του προς τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη.

Ειδικότερα, για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Μαρινάκης τιμωρήθηκε: α) με τέσσερις μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για την παράνομη είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών (η ανώτατη προβλεπόμενη ποινή ήταν 12 μήνες), β) δύο μήνες για την εξύβριση στον Σιδηρόπουλο (η ανώτατη ποινή ήταν έξι μήνες) και στη συγχώνευση η ποινή μετατράπηκε σε πέντε μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Επιπλέον, με πρόστιμο 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η απόφαση που πήρε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο:

«Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ε. Μαρινάκης (Πρόεδρος – Μεγαλομέτοχος): “Βάσει των αναφερομένων στο από 21/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/12-ιθ από 23/02/2021 Έκθεση της Αστυνομίας”: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. E. Μαρινάκη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για πέντε (5) μήνες και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ