Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ, 2-0 την Κραϊόβα στη Ρουμανία! (video)

Must Read

Με δύο πανέμορφα γκολ του Μάνταλου (60′) και του Λιβάγια (85′), η ΑΕΚ επικράτησε καθαρά της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα μέσα στη Ρουμανία με 2-0, κάνοντας ένα αποφασιστικό πρώτο βήμα για την πρόκριση στα playoffs του Europa League!

Οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι ήταν σταθερά καλύτεροι των γηπεδούχων καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου η Κραϊόβα είχε μια άκαρπη υπεροχή.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στην έδρα της τους Ρουμάνους ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο (21:00) και, εκτός απροόπτου, θα πανηγυρίσει μια δίκαιη πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κραϊόβα (Κορνέλιου Παπούρα): Πιλιατσέλι, Μπρίτσεαγκ, Βαταγέλου, Κέλιτς, Ρομάν, Ματέιου, Τσιτσαλντάου, Μπανκού, Ιβάνοφ, Μπαρμπούτ, Άτσκα.
ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμάο, Σιμόες, Ζεράλντες, Βέρντε, Μάνταλος, Κλωναρίδης.

https://youtu.be/xxGad8IH084

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This