Super League: Τελευταία στροφή με μεγάλες μάχες τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά»!

Αν και άνετος, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το «μπόνους» του +16 για τα επερχόμενα πλέι οφ

Must Read

Η αυλαία της κανονικής περιόδου της Super League πέφτει την Κυριακή 14 Μαρτίου και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο για τη μάχη της δεύτερης θέσης, όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά…

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός (64 βαθμοί) μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του, ωστόσο θέλει να πάει με το μπόνους τουλάχιστον του +16 στα πλέι οφ, για να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατό την κατάκτηση του τίτλου. Η τελευταία στροφή θα βρει τους «ερυθρoλεύκους» στη Θεσσαλία, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ, η οποία ψάχνει εναγωνίως ανάσα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη του δεύτερου Άρη (48 β.) με τον ΟΦΗ (19 β.), που θα έχει στην άκρη του πάγκου του πρώτη φορά τον Νίκο Νιόπλια. Όσον αφορά την ΑΕΚ, η οποία ισοβαθμεί με τους Θεσσαλονικείς, έχει δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία στο Βόλο. Βέβαια, οι Βολιώτες έχουν «στρογγυλοκαθίσει» στην 7η θέση (30 β.) και δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο ούτε και εν όψει των πλέι άουτ.

Να επωφεληθεί από το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ και να παραμείνει στο «κόλπο» της Ευρώπης θα επιδιώξει ο Αστέρας (5ος, με 42 β.), που θα φιλοξενήσει τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα (8ος, 28 β.) στην Τρίπολη.

Παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας είναι το Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικό, όπου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (25 β.) με νίκη επί των Αγρινιωτών (20 β.) θα κάνει αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία και θα έχει μεγαλύτερη άνεση στο… μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει. Φυσικά, το σύνολο του Δέλλα δεν θέλει με τίποτα να χάσει αυτό το ματς.

Κλείνοντας, η Λαμία, που αντιμετώπισε μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής ματς την ΑΕΛ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το… φιλί ζωής απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος από την πλευρά του, αν ηττηθεί, θα μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες.

Η σέντρα σε όλα τα παιχνίδια θα γίνει στις 19.00.

Super League – 26η αγωνιστική:

19.00 ΑΕΛ – Ολυμπιακός
19.00 Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός
19.00 Άρης – ΟΦΗ
19.00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα
19.00 Βόλος – ΑΕΚ
19.00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
19.00 Λαμία – Ατρόμητος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This