Ράλι Ακρόπολις, η μεγάλη επιστροφή: «Παρών» στο WRC μετά από απουσία 8 ετών!

Θα αντικαταστήσει το Ράλι της Χιλής, η διεξαγωγή του οποίου κρίθηκε αμφίβολη λόγω της πανδημίας

Must Read

Μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, το Ράλι Ακρόπολις… πατάει γκάζι και φέτος επιστρέφει και επισήμως στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (World Rally Championship – WRC)!

Ως εκ τούτου, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν ήδη να μετρούν αντίστροφα για τις 9, 10, 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021, οπότε και θα απολαύσουν έναν εκ των παλαιότερων και σημαντικότερων αγώνων αυτοκινήτου, όχι μόνο στην πατρίδα μας, αλλά και παγκοσμίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ, για τη διοργάνωσή του έχει ήδη συσταθεί Οργανωτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του αυτοκινήτου, γεγονός που αποτελεί σημαντική εξέλιξη, όσον αφορά τον Εθνικό μας αγώνα, καθώς, οι στοχευμένες ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την επιστροφή της χώρας μας στις σημαντικότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, επισφραγίζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Μνημόνιο Συνεργασίας

Τον Δεκέμβριο του 2020, άλλωστε, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας από τον κ. Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Τάκη Πουρναράκη, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του WRC Promoter, Jona Siebel. Σε αυτό καθορίζονται οι όροι συνεργασίας του Promoter με την Οργανωτική Επιτροπή, που ήδη εργάζεται πάνω στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του Ράλι Ακρόπολις, καθώς και τη γενικότερη παρουσία του Ράλι στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα θα ανακοινωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα. Σημειώνεται ότι το Ράλι Ακρόπολις του 2021 θα αποτελέσει τον 10ο γύρο του WRC, αντικαθιστώντας το Ράλι της Χιλής, η διεξαγωγή του οποίου κρίθηκε αμφίβολη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This