Εύκολα και το Ιράν η εθνική (88-58) με ηγέτη τον Αντετοκούνμπο

Must Read

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ, σε άμυνα κι επίθεση, η Εθνική ομάδα επικράτησε άνετα με 88-58 του Ιράν, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» του τουρνουά Aegean, που διεξήχθη στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο ηγέτης της «γαλανόλευκης», η οποία με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς (Ιράν Ουγγαρία)» πήρε την πρώτη θέση. Πλέον, το τεχνικό τιμ και οι διεθνείς θα συνεχίσουν την προετοιμασία ενόψει των πιο δύσκολων τεστ που ακολουθούν πριν το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (31/08).

Επόμενο τουρνουά για την Εθνική είναι το «Ακρόπολις», που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την προσεχή Παρασκευή (16/08) την Ιταλία, μία μέρα μετά (17/08) θα παίξει με την Τουρκία και την Κυριακή (18/08) θα γίνει το ντέρμπι με την Σερβία.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 43-27, 67-45, 88-58

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This