Μαρτίνς: «Προηγούμαστε, δεν έχει κριθεί η πρόκριση»

Must Read

Αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ, την Τρίτη (13/8) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε ότι απλά οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στα πρώτα 90 λεπτά, κρατώντας χαμηλούς τόνους για το ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την πειραϊκή ομάδα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού: «Προηγούμαστε στα πρώτα 90 λεπτά. Μένουν ακόμη άλλα τόσα. Αν έχουμε μια έξτρα δύναμη, αυτή είναι η παρουσία του κόσμου μας. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Γι’ αυτό προετοιμάσαμε το παιχνίδι αυτό, όπως προετοιμάζουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να μην δώσουμε στον αντίπαλό μας την ευκολία, σκεπτόμενοι ότι είμαστε εμείς το φαβορί.

Θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα, γιατί είναι ένας καλός αντίπαλος, με καλούς παίκτες. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η επιθετική μας λειτουργία. Στην Κωνσταντινούπολη κάναμε ένα αμυντικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου, αν εξαιρέσει κανείς τα ατομικά λάθη. Να είστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό. Θα πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα, να μη δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλό μας και να περιορίσουμε τα δικά μας λάθη, βελτιώνοντας παράλληλα την επίθεσή μας.

Θέλουμε να κερδίζουμε, να παίζουμε με ποιότητα. Σε σχέση με πέρυσι έχουμε δείξει βελτίωση στην επιθετική λειτουργία. Έχουμε δείξει καλά δείγματα στο πως οργανώνουμε το παιχνίδι μας και πως το αντιμετωπίζουμε. Αυτό που θέλουμε είναι το παιχνίδι μας είναι να έχει την ίδια φιλοσοφία, με στόχο πάντα τη νίκη.

Αύριο περιμένουμε μία δυνατή Μπασακσεχίρ. Είναι έμπειροι παίκτες και ξέρουν από δυνατές έδρες. Δεν έχουν χάσει κάτι ακόμη. Περιμένουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά περιμένουμε να είμαστε και εμείς πιο δυνατοί. Όλοι είδαμε την Μπασάκ όταν έπαιξε με την ΑΕΚ. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ακόμη και με τραυματισμούς ή αποβολές, δεν ξέρουμε πως θα αντικαταστήσουν αυτές τις απουσίες και, ως δυνατή ομάδα, παραμένει πάντα επικίνδυνη. Όσον αφορά τον Ποντένσε, έχει προπονηθεί λίγο επιφυλακτικά μέσα στην εβδομάδα, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι καλά και θα είναι στη διάθεσή μας».

Ο Γιώργος Μασούρας που είχε σκοράρει στην Κωνσταντινούπολη χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό, υποστήριξε:«Θέλω να δίνω το 100% και μόνο αυτό μπορώ να υποσχεθώ. Όσον αφορά την πίεση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, είναι κάτι που καλούμαστε οι παίκτες να το διαχειριστούμε. Όμως, είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το ματς».

Πέδρο Μαρτίνς, προπονητής Ολυμπιακού, Μπασάκσεχιρ, δεν είμαστε φαβορί, προηγούμαστε 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This