Η μάχη για το «σεντόνι» συνεχίζεται: Ιδιαίτερα κρίσιμη η 6η «στροφή» για τις ομάδες των πλέι οφ!

Η εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα θόλωσε ακόμη περισσότερο το τοπίο για το ποιος θα καταλάβει την πολυπόθητη 2η θέση

Must Read

«Μπουρλότο» στα πλέι οφ της Super League και η έκτη στροφή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Η εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα θόλωσε ακόμη περισσότερο το τοπίο για το ποιος θα καταλάβει τη 2η θέση.

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατάφερε να καλύψει τη διαφορά και να πιάσει τον Άρη στους 57 βαθμούς. Σε αυτή τη… στροφή ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ο οποίος, όπως έδειξε και κόντρα στην ΑΕΚ, θα κάνει τα πάντα μέχρι τέλους για να ζωντανέψει το ευρωπαϊκό όνειρο. Οι «πράσινοι» έχουν 50 βαθμούς και ουσιαστικά παίζουν τα… ρέστα τους στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον μαχητικό Αστέρα στην Τρίπολη, που, παρότι είναι βαθμολογικά αδιάφορος, σε κάθε αγώνα κάνει τη ζωή των «μεγάλων» δύσκολη. Μονόδρομος οι τρεις βαθμοί για το σύνολο του Μάντζιου.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος να έχουν «σβήσει τον διακόπτη», όμως είναι υποχρεωμένοι να τον γυρίσουν. Εξάλλου, ακολουθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα και ο επαναληπτικός Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει ο Πέδρο Μαρτίνς έλλειψη συγκέντρωσης.

Για την «Ένωση» τα κίνητρα είναι πολλά… Πρώτα απ’ όλα, βαθμολογικά. Βρίσκεται στην 4η θέση και στο «-2» από Άρη και ΠΑΟΚ, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένους βαθμούς όσο δύσκολο κι αν είναι το έργο της. Παράλληλα, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θέλουν να πάρουν το… αίμα τους πίσω για τη βαριά ήττα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ. Η μάχη αναμένεται να είναι σφοδρή!

Παιχνίδι «δίχως αύριο» για ΑΕΛ και ΟΦΗ στο Αλκαζάρ

Ο θάνατός σου, η ζωή μου… Παιχνίδι δίχως αύριο είναι το σημερινό ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΟΦΗ στο Αλκαζάρ, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Οι Θεσσαλοί μετρούν 24 βαθμούς, όσους και ο Παναιτωλικός, και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο που θα τους ξεκολλήσει από τον πάτο.

Από την άλλη, οι Κρητικοί έχουν στο σακούλι τους 25 βαθμούς και θα επιδιώξουν να φύγουν αλώβητοι από τον Κάμπο. Εξάλλου, όποιος χάσει… χάνεται και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καθοριστικό για το μέλλον τους στην κατηγορία.

Σε ό,τι αφορά τους Αγρινιώτες, θα αντιμετωπίσουν στα Γιάννενα τον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΣ, ευελπιστώντας να καταφέρουν να αποσπάσουν βαθμό ή ακόμη και να πάρουν το τρίποντο, που θα τους επιτρέψει να αισιοδοξούν για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια. Σήμερα θα αναμετρηθούν επίσης Ατρόμητος και Λαμία στο Περιστέρι, οι οποίοι μόνο αδιάφοροι δεν είναι, καθώς σε ενδεχόμενη ήττα θα μπλέξουν σε μεγάλες περιπέτειες.

Η αυλαία θα πέσει τη Μ. Δευτέρα, με την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Βόλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This