Mπεκ, η έκτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού (video)

Must Read

Κίνηση-έκπληξη από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συμφώνησε προφορικά με τον 26χρονο Δανό εξτρέμ, Ούφε Μπεκ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και πιθανότατα αύριο θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Δανός θα είναι η έκτη φετινή μεταγραφή του Τριφυλλιού μετά τους Ζαχίντ, Κολοβό, Νούνες, Μολό και Κόναν (πέντε ξένοι – ένας Έλληνας) και, πλέον, απομένει να δούμε ποια θα είναι η τελική σύνθεση των εξτρέμ της ομάδας, που ήδη έχει τους Κολοβό, Μολό, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Καμπετσή για τη συγκεκριμένη θέση.

Μια θέση, στην οποία μπορούν, επίσης, να αγωνιστούν και οι νεαροί Εμμανουηλίδης και Κόναν. Κατά πάσα πιθανότητα, κάποιοι από τους πιο νέους σε ηλικία παίκτες, θα αποχωρήσουν με δανεισμό.

Ο Μπεκ έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες της Δανίας (έχει τρεις συμμετοχές με την Εθνική ανδρών της Δανίας), είναι αριστεροπόδαρος, ταχύτατος και τεχνίτης.

Λόγω τραυματισμών, δεν κατάφερε να σταδιοδρομήσει στο Ανόβερο, από το οποίο πέρυσι είχε δοθεί ως δανεικός στην Μπρόντμπι με οψιόν αγοράς.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Λίνγκμπι, το 2013 πωλήθηκε στη Νόρτζελαντ αντί 2 εκατ. ευρώ και το 2015 έκανε το μεγάλο βήμα για το Ανόβερο, όπου ουδέποτε μπόρεσε να σταδιοδρομήσει και γι’ αυτό είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Γκρόιτερ Φιρτ και στην Μπρόντμπι.

Όπως και ο Μολό, έρχεται στην Ελλάδα για το «restart».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This