Champions League: Η Σίτι «έσβησε» την Παρί και είναι πανέτοιμη να γράψει ιστορία! (video)

Οι «πολίτες» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την απουσία του σούπερ σταρ των Γάλλων, Κίλιαν Εμπαπέ

Must Read

Με 2 γκολ του Αλγερινού Ριγιάντ Μαχρέζ η Μάντσεστερ Σίτι «εκτέλεσε» την Παρί Σεν Ζερμέν, φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Champions League

Χάρη σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν κι όχι μόνο και εκμεταλλευόμενοι την απουσία, λόγω τραυματισμού, του σούπερ σταρ των Γάλλων, Κιλιάν Εμπαπέ, οι «πολίτες» κατάφεραν να εξασφαλίσουν το ένα από τα δύο πολύτιμα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης, στις 29 Μαΐου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα προκριθεί από την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «μπλε» να έχουν το «ελαφρύ» προβάδισμα, χάρη στο 1-1 του πρώτου αγώνα.

Μάλιστα, στην περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει, τελικά, το τρόπαιο, θα έχει καταφέρει να το κάνει «με την πρώτη»!

Με την «πλάτη στον τοίχο», αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Αν και μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, οι Γάλλοι που έπαιζαν, αναγκαστικά, μόνο για τη νίκη, δεν καταφέρουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, την ώρα που οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν για πρώτη φορά μόλις στο 10ο λεπτό. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Παρί στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να κλείνουν όλους τους χώρους, μην αφήνοντας στους αντιπάλους τους τρόπους να αντιδράσουν.

Η πίεση της Σίτι, μάλιστα, έφερε εκ νέου αποτέλεσμα, με τον Μαχρέζ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 63′, εκμεταλλευόμενος έναν εκπληκτικό συνδυασμό των Φόντεν και Ντε Μπρόινε.

Μάντσεστερ Σίτι (Π. Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίαζ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκιντογάν, Μπερνάντο Σίλβα (82’ Στέρλινγκ), Φόντεν (85’ Αγουέρο), Ντε Μπρόινε (82’ Γκάμπριελ Ζέσους), Μαχρέζ

Παρί Σεν Ζερμέν (Μ. Ποτσετίνο): Νάβας, Φλορέντσι (75’ Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό (83’ Μπάκερ), Παρέδες (75’ Ντανίλο), Ερέρα (62’ Ντράξλερ), Βεράτι, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Ικάρντι (62’ Μόιζε Κιν)

  • Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

https://youtu.be/psEcxU61t2M

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This