Σάββατο 19/6/2021

Πρόταση-βόμβα για 25.000 θεατές στις κερκίδες του Τελικού Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ!

Από 10.000 φιλάθλους η κάθε ομάδα, συν 5.000 προσκεκλημένους της ΕΠΟ

Την… επαναστατική πρόταση να διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ με 25.000 φιλάθλους στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Κώστας Νίκας.  

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και της ΕΠΣ Βοιωτίας, μιλώντας στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με 10.000 θεατές για κάθε ομάδα και ακόμα 5.000 προσκεκλημένους της ΕΠΟ. Μάλιστα, ο κ. Νίκας τόνισε πως όλοι οι παρευρισκόμενοι στον τελικό θα πρέπει, προηγουμένως, να έχουν κάνει test για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας σημείωσε: «Πρόταση δική μου προς την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ είναι να γίνει με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου. Με rapid ή self tests. Να έχουν από 10.000 κόσμο κάθε ομάδα και 5.000 η ΕΠΟ. Αυτή είναι η πρότασή μου που θα συζητηθεί τη Δευτέρα. Οι λοιμωξιολόγοι και κυρίως η κυβέρνηση είναι που θα πάρουν την τελική απόφαση».

Θετική η ανταπόκριση των δύο ομάδων

Για τη στάση των δύο ομάδων τόνισε: «Είχαμε θετική ανταπόκριση από τις ομάδες να έχει κόσμο ο τελικός. Η ΕΠΟ είναι αυτή που θα αποφασίσει όμως για το αν θα γίνει ή όχι ο τελικός με κόσμο, ανάλογα με την έγκριση της ξυβέρνησης».

Παράλληλα, μιλώντας για την προετοιμασία του τελικού, σημείωσε: «Έχω αναλάβει ένα μήνα σχεδόν που ορίστηκαν όλες οι επιτροπές. Ο τελικός ήταν προγραμματισμένος από την προηγούμενη επιτροπή και συνεχίζουμε για να τελειώσει το Κύπελλο».

Για την ώρα τέλεσης του τελικού ξεκαθάρισε πως «δεν έχει συζητηθεί ακόμα. Έχει να κάνει με την παρουσία ή όχι του κόσμου, αλλά και το κανάλι της Cosmote που είναι χορηγός και θα το καλύψει. Θα προτείνει ώρα και θα αποφασίσουμε».

Για τη μεγάλη σύσκεψη, τέλος, τόνισε: «Θα γίνει την επόμενη εβδομάδα από το Δ.Σ., είναι παράγοντες των δύο ομάδων. Το καλύτερο μήνυμα είναι να κλείσει η σεζόν με κόσμο, αρκεί να το αποφασίσει η κυβέρνηση και να ανοίξει τα γήπεδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ