Champions League: Η Κωνσταντινούπολη κινδυνεύει να «χάσει» τον μεγάλο τελικό!

Η βρετανική κυβέρνηση βρίσκεται σε συζητήσεις με την UEFA για το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να διεξαχθεί επί αγγλικού εδάφους

Must Read

Μια «τυπική» ανακοίνωση της Μεγάλης Βρετανίας ήταν αρκετή για να κάνει άνω κάτω το Champions League και πιο συγκεκριμένα τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της εν λόγω διοργάνωσης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 29 του μήνα στην Κωνσταντινούπολη.

Βλέπετε, η Τουρκία μπήκε σήμερα στην «κόκκινη ζώνη» της Μεγάλης Βρετανίας λόγω κορωνοϊού, με αποτέλεσμα η διεξαγωγή του πολυαναμενόμενου τελικού του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι (βρετανικές ομάδες και οι δύο!) να βρίσκεται, πλέον, «στον αέρα». Σύμφωνα, μάλιστα, με την «Telegraph», η βρετανική κυβέρνηση ήδη βρίσκεται σε συνομιλίες με την UEFA για να διεξαχθεί η σπουδαία αναμέτρηση επί αγγλικού εδάφους.

Ο Γραμματέας Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις ενέργειες, τονίζοντας ότι «η αγγλική ομοσπονδία είναι σε συζητήσεις με την UEFA. Είμαστε ανοικτοί να φιλοξενήσουμε τον τελικό, αλλά είναι απόφαση της UEFA». Το επιχείρημα είναι ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί με τη μετακίνηση της γειτονικής χώρας στην «κόκκινη ζώνη» θα επηρεάσουν και την προετοιμασία των διεθνών  παικτών των δύο ομάδων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (EURO) που ακολουθεί.

Φαβορί το Γουέμπλεϊ

Το στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου είναι, σύμφωνα με την «Telegraph», η προφανής πρώτη επιλογή, ωστόσο την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τελικός των playoffs ανόδου της Championship. Την Πέμπτη, εξάλλου, έγινε γνωστό ότι η Άστον Βίλα βρίσκεται σε επικοινωνία με την FA και την UEFA, προσφέροντας την έδρα της, το Βίλα Παρκ, για τον τελικό της 29ης Μαΐου, ώστε να μη χρειαστεί να ταξιδέψουν οι Άγγλοι φίλαθλοι στην Τουρκία. Στο τραπέζι έχει πέσει και το γήπεδο της Τότεναμ, ενώ «παίζει» και η εναλλακτική της μεταφοράς σε χώρα που δεν βρίσκεται στην «κόκκινη ζώνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This