Ατρόμητη ήταν η Λέγκια!

Must Read

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε 0-2 από την Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρι και αποχαιρέτησε για ακόμα μια χρονιά το όνειρο της Ευρώπης πριν… αγγίζει τα PlayOff του Europa League. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προσπάθησε να παίξει επιθετικά όμως τα πολλά αβίαστα λάθη της στοίχισαν.

Με το γήπεδο του Περιστερίου, γεμάτο, ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυναμικά και με τον Μανούσο να πιέζει παντού είχε κάνει τους Πολωνούς να κλειστούν στα καρέ τους. Στο 17’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά από καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρόσα που ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Λίγο μετά το cooling break του πρώτου ημιχρόνου, στο 29’, η ομάδα του Βούκοβιτς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με πολύ ωραίο σουτ του Στολάρσκι που βρέθηκε μόνος του λίγο έξω από την περιοχή. Ως το τέλος του α’ μέρους, ο Ατρόμητος πίεζε, έψαχνε σουτ όμως ο Χαρίσης που είχε αναλάβει δημιουργικό ρόλο ήταν… άφαντος και μοναδικό σημείο αναφοράς του στην επίθεση ήταν ο Μανούσος.

Κακή εικόνα ο Ατρόμητος

Πολύ γρήγορα στην επανάληψη, η Λέγκια Βαρσοβίας «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση γκολ του Γκβίλια. Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε με τον Ατρόμητο να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Μέχρι την λήξη περισσότερο έφτασαν οι Πολωνοί σε ένα τρίτο γκολ παρά οι γηπεδούχοι στην μείωση του σκορ.

Γενικότερα, οι φιλοξενούμενοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους όμως η κακή εικόνα του Ατρομήτου, ειδικά στο δεύτερο μέρος τους άνοιξαν τον δρόμο προς την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Κάχιλα (58’ Ουγκράι), Μάντσον (69’ Ούμπιδες), Φάρλεϊ Ρόσα, Χαρίσης, Μανούσος, Βέλλιος (89′ Ενσικουλού).
ΛΕΓΚΙΑ (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγιέτσκι, Στολάρσκι, Λέβτσουκ, Γέντερζτσικ, Ρότσα (62’ Βιέτσκα), Μαρτίνς, Καφού, Βέσοβιτς (68’ Ναγκί), Γκβίλια, Λουκίνιας (77’ Καρλίτος), Κουλένοβιτς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This