Θριαμβευτική νίκη της Μαρίας Σάκκαρη! Προκρίθηκε στις 4 του Roland Garros

Έτοιμη για τον ημιτελικό!

Must Read

Συγκλονιστική η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, επικράτησε της 20χρονης Πολωνής (Νο.9) με 6-4, 6-4 σε 1 ώρα και 35 λεπτά και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τετράδα Grand Slam.

Κόντρα στη Σβιόντεκ των 22 σερί κερδισμένων σετ στο Παρίσι, η Μαρία έκανε απίστευτο ματς και πήρε πανηγυρικά τη μεγάλη πρόκριση χωρίς να προβληματιστεί σε κανένα σημείο του αγώνα!

Σέρβιρε φανταστικά (δέχτηκε μόνο ένα μπρέικ πόιντ σε όλο των αγώνα), ήταν σταθερότατη από την πλευρά του μπάκχαντ και εκτέλεσε άψογα στην κάθε ευκαιρία από την πλευρά του forehand.

Σύμφωνα με το SDNA, οι διαθέσεις της φάνηκαν πολύ νωρίς, όταν έμεινε πίσω με μπρέικ (0-2), όμως… σα να μη συμβαίνει τίποτα το πήρε άμεσα πίσω και βγήκε στην επίθεση, «χτυπώντας» το δεύτερο σερβίς νεαρής Πολωνής. Πέτυχε τελικά το πολυπόθητο μπρέικ στο 4-4 και με ένα άκρως εντυπωσιακό μπάκχαντ «σφράγισε» το 1-0 στο επόμενο γκέιμ!

Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο σετ, μπαίνοντας κατευθείαν στη θέση του οδηγού (2-0). Η Σβιόντεκ σε αυτό το σημείο πήρε ιατρικό τάιμ άουτ για πρόβλημα στο μηρό, αλλά η ολιγόλεπτη διακοπή δεν στάθηκε ικανή να κόψει τον ρυθμό της Μαρίας.

Η 25χρονη τενίστρια δεν σταμάτησε να σερβίρει εξαιρετικά, απείλησε ξανά το σερβίς της αντιπάλου της και βρέθηκε στο 5-4 να σερβίρει για την τεράστια νίκη. Πέρασε πανεύκολα μπροστά με 40-0 και παρότι η Ίγκα έσβησε τα δύο πρώτα ματς πόιντ και έμεινε ζωντανή, η Μαρία δεν γινόταν να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη…

Έκλεισε τον αγώνα μέσα σε αποθέωση και έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται το τρόπαιο.

Ο αγώνας με την 26χρονη Τσέχα, που απέκλεισε με 7-6(6), 6-3 την Κόκο Γκοφ, θα γίνει αύριο περίπου στις 18.00. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This