Stoiximan Basket League: Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός, 82-66 το Λαύριο στον 4ο τελικό! (video)

Οι «πράσινοι» έφτασαν τα 40 πρωταθλήματα και τα 12 νταμπλ στην ιστορία τους

Must Read

Το 40ό πρωτάθλημα στην ιστορία του κατέκτησε απόψε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, επικρατώντας με 82-66 επί του Λαυρίου στον 4ο τελικό της Stoiximan Basket League.   

Το πάντα μαχητικό Λαύριο μπήκε «με το δεξί» στο ματς και προηγήθηκε με 10-8, ωστόσο οι «πράσινοι» απάντησαν αμέσως με ένα σερί 9-0, με πρωταγωνιστές στη ρακέτα των γηπεδούχων τους Μπέντιλ και Μήτογλου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του, φτάνοντας να προηγείται στο ημίχρονο 41-31.

Μετά την ανάπαυλα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν αυτός που ανέβασε την απόδοσή του και με άξιο συμπαραστάτη του τον Μήτογλου, που έκανε νταμπλ νταμπλ (23 πόντους και 12 ριμπάουντ), «καθάρισαν» το ματς για τους πρωταθλητές. Μάλιστα, στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά «εκτοξεύθηκε», με το «τριφύλλι» να παίρνει, τελικά, τη νίκη με 82-66, κατακτώντας, παράλληλα, και και το 12ο νταμπλ (Πρωτάθλημα & Κύπελλο) στην ιστορία του.

  • Πρώτοι σκόρερ για τον Παναθηναϊκό: Παπαπέτρου 24π. (7ριμπ., 5ασ.). Μήτογλου 23π. (11ριμπ.), Παπαγιάννης 14π. (6ριμπ., 4ασ.)
  • Πρώτοι σκόρερ για το Λαύριο: Ντιαλό 17π., Κάρτερ 14π., Γερομιχαλός 12π.

Τα δεκάλεπτα: 22-28, 31-41, 52-65, 66-82

  • Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του 4ου τελικού:

https://youtu.be/-SlvkhV-o48

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This