Ανατροπή για Μελισσανίδη στην εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ στις εκλογές των Ενώσεων

Αμετανόητος ο Αθανασίου, παρά τη συντριβή του κατηγορητηρίου!

Must Read

Σε εξέλιξη στην Επιτροπή Δεοντολογίας είναι η υπόθεση της ΑΕΚ στις εκλογές των Ενώσεων, με τον εισηγητή, Ανδρέα Αθανασίου, μετά την ακροαματική διαδικασία, να φέρνει την ανατροπή στα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Ειδικότερα, ο εισηγητής Αθανασίου πρότεινε την απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη, αντί για ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, και για την ΑΕΚ πρότεινε πρόστιμο 20.000 ευρώ, αντί της αφαίρεσης 10 βαθμών. Κι όλα αυτά την ώρα που υπήρξε «συντριβή» του κατηγορητηρίου με τις… μη αποδείξεις που παρουσιάστηκαν στην εκδίκαση, με τον εισηγητή να προτείνει, πάραυτα, ποινές για όλους, εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη

Κανονικά, έτσι όπως εξελίσσεται η διαδικασία, πρέπει όλοι τους να αθωωθούν, καθώς στο δικαστήριο δεν έχει αποδειχθεί τίποτα. Μόνο η αφερεγγυότητα ορισμένων μαρτύρων, ενώ οι περισσότεροι άλλαξαν τις αρχικές καταθέσεις τους. Πλέον αναμένεται η απόφαση της επιτροπής, στην οποία ο Αθανασίου δεν έχει δικαίωμα ψήφου, η οποία, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην ακροαματική διαδικασία, λογικά πρέπει να είναι απαλλαχτική για όλους.

Αν, παρά τις προβλέψεις, επιβληθεί ποινή στον οποιοδήποτε, όλοι έχουν δικαίωμα έφεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα ο εισηγητής Αθανασίου πρότεινε:

  • Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 5 χρόνια και πρόστιμο 10.000 ευρώ
  • Για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάλας, Νίκο Αυλωνίτη: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 5 χρόνια και πρόστιμο 10.000 ευρώ.
  • Για τους κ. Δανιήλ, μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας και κ. Ντάσιο: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 1 χρόνο και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This