Η φρικτή στιγμή που ο Μακ Γκρέγκορ συνθλίβει τον αστράγαλο του στο Λας Βέγκας

Προσοχή, εξαιρετικά σκληρές εικόνες

Must Read

Οι οπαδοί του UFC έχουν συγκλονιστεί αναπαράγοντας μάλιστα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στιγμή που το αριστερό πόδι του Conor McGregor, κυριολεκτικά τσακίζει στο ύψος του αστραγάλου, προτού εγκαταλείψει πλήρως τον αγώνα γνωρίζοντας την ήττα από τον Dustin Poirier στο UFC 264.
Το βράδυ του Μακ Γκρέγκορ στο Λας Βέγκας τελείωσε σε βασανιστικές συνθήκες, καθώς το κάτω αριστερό του πόδι «τσάκισε» στον αστράγαλο καθώς έπεσε προς τα πίσω, αφού έριξε μια γροθιά στο Poirier προς το τέλος του πρώτου γύρου.

Ο Ιρλανδός δεν μπόρεσε να συνεχίσει και ο Poirier ανακηρύχθηκε νικητής μέσω του γιατρού του αγώνα, με το «αφεντικό» της UFC, την Dana White, αργότερα να λέει ότι ο McGregor θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα στην κάτω αριστερή του κνήμη.

Τα βίντεο είναι πραγματικά συγκλονιστικά, δείτε τα με δική σας ευθύνη διότι περιέχουν σκληρές εικόνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This