Σοκ στην Αγγλία: Ποδοσφαιριστής της Premier League συνελήφθη με υποψίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Είναι 31 ετών, αγωνίζεται στην Έβερτον, είναι διεθνής με τη χώρα του και συνελήφθη από την αστυνομία του Μάντσεστερ.

Must Read

Ένας 31χρονος ποδοσφαιριστής της Έβερτον στην Premier League συνελήφθη μετά από ισχυρισμούς για σεξουαλικά αδικήματα που αφορούν παιδιά.

Ο εκατομμυριούχος άσος – διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του (δεν αποκαλύφθηκε ποια)- είδε την αστυνομία να μπαίνει στο σπίτι του και να τον συλλαμβάνει την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την Daily Mirror που δημοσίευσε το θέμα, το όνομά του το ξέρει, αλλά δεν μπορεί να το αποκαλύψει για νομικούς λόγους.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ αναφέρει σε δήλωσή της: «Οι αξιωματικοί συνέλαβαν έναν 31χρονο άνδρα την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 με υποψίες για σεξουαλικά αδικήματα κατά παιδιών. Είναι έξω με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών».

Η Έβερτον επιβεβαίωσε ότι παίκτης της έχει σταματήσει τις δραστηριότητές του:  «Το κλαμπ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει θέσει σε διαθεσιμότητα έναν παίκτη της πρώτης ομάδας εν αναμονή της αστυνομικής έρευνας. Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις αρχές με τις έρευνές τους και δεν θα κάνει περαιτέρω δήλωση αυτή τη στιγμή».

Μια πηγή είπε στη Mirror: «Αυτό προκάλεσε ένα τεράστιο σοκ. «Οποιοσδήποτε ισχυρισμός για αδικήματα που αφορούν ένα παιδί σωστά λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τη στιγμή που γίνεται».

Ο ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει μια περιουσία και έχει προσελκύσει μεταγραφικές αμοιβές πολλών εκατομμυρίων λιρών κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Η πηγή πρόσθεσε: «Είναι σαφές ότι αυτό το θέμα πρέπει να διερευνηθεί πλήρως. Οι κατηγορίες αυτής της φύσης θα προκαλέσουν σημαντικό συναγερμό σε όλους μέσα στο κλαμπ, στους οπαδούς και στο ευρύτερο κοινό. Αυτό είναι τώρα μια περίπτωση αναμονής για να δούμε πού μας οδηγεί η έρευνα».

* Photo by Visionhaus 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This