Η πρώτη ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια μετά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

«Μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα»

Must Read

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την εντυπωσιακή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής για ακόμη μια φορά συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, κατά την έναρξη της τελετής, ο ίδιος μαζί με την Άννα Κορακάκη εισήλθαν στο στάδιο κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία, ενώ έπειτα ακολούθησαν και οι υπόλοιπες χώρες.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Ο αθλητής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στην λεζάντα: «Μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου !! Καλή επιτυχία Ελλάδα ! Συντονιστείτε στην ΕΡΤ στις 10:00 ώρα Ελλάδας περίπου για τον Προκριματικό των Κρίκων!! Πάμε δυνατά! Hellas #greatinjapan #petrounias»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This