Οικονομική ενίσχυση στο Θοδωρή Ιακωβίδη – Σιγή ιχθύος από την Πολιτεία

Must Read

Τη στήριξη του στο Θοδωρή Ιακωβίδη ανακοίνωσε ο «Σύλλογος πιο Μεγάλος» του Παναθηναϊκού θέλοντας να βοηθήσει τον Έλληνα πρωταθλητή της άρσης βαρών που με δάκρυα στα μάτια είπε αντίο στο άθλημα που τόσο αγαπούσε μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο Ιακωβίδης μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε και τα οποία όπως είπε ήταν αυτά που τον οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να αγωνιστεί για τελευταία φορά με το εθνόσημο. Γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, αν και η Πολιτεία τηρεί σιγή ιχθύος…

Μέσω λοιπόν της σελίδας του στο facebook ο «Σύλλογος πιο Μεγάλος» δείχνει εμπράκτως τη συμπαράσταση του στον Έλληνα πρωταθλητή. «Ενεργοποιούμε εκτάκτως το λογαριασμό της καμπάνιας «Σύλλογος πιο Μεγάλος» και δηλώνουμε ότι κάθε συνεισφορά που θα πραγματοποιηθεί εκεί, από τη στιγμή αυτή έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 4 Αυγούστου, θα αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ενίσχυση του Θοδωρή. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα μεταφερθεί σε λογαριασμό του αθλητή μας, με την ελπίδα ο ίδιος να αναιρέσει την απόφασή του», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια προτρέπει «κάθε φορέα που αγαπάει και στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό να σταθεί εμπράκτως στο πλάι του μοναδικού αθλητή που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην άρση βαρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Θ. Μωραΐτης: «Ντροπή για την Πολιτεία όσα είπε ο Ιακωβίδης για την παντελή απουσία στήριξης»

«Είναι ντροπή για την Πολιτεία όσα είπε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης για την παντελή απουσία στήριξης. Είναι ντροπή ένας αθλητής αυτού του βεληνεκούς και αυτού του επιπέδου να μην έχει τη δυνατότητα να πληρώσει το φυσιοθεραπευτή του, να μην έχει οικονομική ενίσχυση και στήριξη, να είναι και να νιώθει μόνος».

Αυτό δήλωσε ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θάνος Μωραΐτης, με αφορμή τα όσα είπε ο πρωταθλητής της άρσης βαρών, Θεόδωρος Ιακωβίδης, ο οποίος «τίμησε μέχρι και την τελευταία στιγμή την εθνική ομάδα της άρσης βαρών» και «ανακοινώνει το τέλος της λαμπρής αθλητικής διαδρομής του». Ο κ. Μωραΐτης σημειώνει ότι είναι ο δεύτερος αθλητής, μετά τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο, «που αποκαλύπτει τις τραγικές συνθήκες και την εγκατάλειψη που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στη χώρα μας».

«Εμείς ευχαριστούμε το Θεόδωρο Ιακωβίδη, έναν μεγάλο αθλητή και άνθρωπο, που ενσαρκώνει το αθλητικό πνεύμα σε όλο του το μεγαλείο. Γι’ αυτούς τους αθλητές, γι’ αυτούς τους ανθρώπους είμαστε περήφανοι», επισημαίνει ο κ. Μωραΐτης υπενθυμίζοντας μέρος δηλώσεων που είχε κάνει ο Θεόδωρος Ιακωβίδης στην ΕΡΤ λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Οι ανταγωνιστές μου έχουν τα πάντα από το κράτος τους, τους παρέχει τα πάντα, έχουν τη δουλειά τους, έχουν λυμένο το βιοποριστικό, εγώ αναγκάζομαι να αφήνω την προπόνηση στη μέση και να πηγαίνω να βγάλω το μεροκάματο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This